puma_v_London 0 #1 Публикувано 14 Декември, 2007 здравейте колеги искам да питам някой сблъсквал ли се е с проблем като моя!онзи ден смених антифриза на колата и от тогава се чува едно ромолене от към коша до жабката все едно тече вода системата я обезвъдушаваха 2пати в сервиза и нишо според мен не е и гарнитура на главата щотото колата си върви перфектно не загрява не хвърля вода нищо???????ако някой има идея какво да проверя и какво да направя ще съм благодарен да споделимерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
puma_v_London 0 #2 Отговорено 14 Декември, 2007 извинявам се за флууда обаче компа ми нещо се прецака и ги постнах без да искам моля някой да изтрие грешните! благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 14 Декември, 2007 (Редактирано) Има останал въздух в системата, накарай ги да я обезвъздушат качественно Редактирано 14 Декември, 2007 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gin #4 Отговорено 14 Декември, 2007 здравейте колеги искам да питам някой сблъсквал ли се е с проблем като моя!онзи ден смених антифриза на колата и от тогава се чува едно ромолене от към коша до жабката все едно тече вода системата я обезвъдушаваха 2пати в сервиза и нишо според мен не е и гарнитура на главата щотото колата си върви перфектно не загрява не хвърля вода нищо???????ако някой има идея какво да проверя и какво да направя ще съм благодарен да споделимерсиНали не говориш за църцоренето което пак идва оттам и го създава климатика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове