SuN`HiGh 20 #1 Публикувано 13 Декември, 2007 Ами най-накрая след дълго 4акане и аз се сдобух с така мечтаната хонди4ка Досега колкото я карах доста ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #2 Отговорено 13 Декември, 2007 Честито колега , със здраве, кеф и много, много безаварийни километри ! Избора няма грешка, ама пусни ни снимки да я видим дееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fozio #3 Отговорено 13 Декември, 2007 Честито и от мен много безаварийни ти пожелавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 13 Декември, 2007 А такааа, колкото повече, толкова повече. Всичко най-най с колата, никого да не блъскаш, никой да не те блъска и милиони безаварийни километри, със здраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #5 Отговорено 13 Декември, 2007 А такааа, колкото повече, толкова повече. Честито колега и мн. безаварийни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 13 Декември, 2007 Честито със здраве и кеф да си джиткаш безаварино милион километра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #7 Отговорено 13 Декември, 2007 In the club..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SuN`HiGh #8 Отговорено 14 Декември, 2007 Мерси колеги,тези дни ще я снимам и ще кача снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #9 Отговорено 14 Декември, 2007 Честито колега! In the club.....Настигаме Сивиците вече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #10 Отговорено 14 Декември, 2007 Да ти е честита колега... в неделя на срещата ще видим каква красавица си си взел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове