nikolai/qnkov 100 #281 Отговорено 8 Март, 2011 (Редактирано) м не беше с ХондатЪ Редактирано 8 Март, 2011 от nikolai/qnkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #282 Отговорено 8 Март, 2011 Аа, ок, щото с тия 16-ки разликата ти на 400м е +35м Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #283 Отговорено 8 Март, 2011 п.п. Спасе, заредих таа сутрин заредих на Петрол. 95 за 2.49. Бензиджийката ме почерпи с шоколадов бонбон, ти нещо, тва-онва? От мене имате -5ст./л. повече не мога да направя и след време може и по едно кафе, но зависи колко ще капнете п.п.5-те ст. важът само когато аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #284 Отговорено 8 Март, 2011 п.п. Спасе, заредих таа сутрин заредих на Петрол. 95 за 2.49. Бензиджийката ме почерпи с шоколадов бонбон, ти нещо, тва-онва? ;)От мене имате -5ст./л. повече не мога да направя и след време може и по едно кафе, но зависи колко ще капнете п.п.5-те ст. важът само когато аз съм там аз като зареждам по 55л,нищо не ме черпиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #285 Отговорено 8 Март, 2011 Това не е нормално +6ст. .... много са ! В неделя съм на стачка ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #286 Отговорено 8 Март, 2011 Това не е нормално +6ст. .... много са ! В неделя съм на стачка !Да блокираме Рома да не зарежда никой от там и Спас ще ни гони с правата лопата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #287 Отговорено 9 Март, 2011 Това не е нормално +6ст. .... много са ! В неделя съм на стачка !Да блокираме Рома да не зарежда никой от там и Спас ще ни гони с правата лопата Приемам такива като тебе само с 1-2 каси бира и 5 кила пържоли. Скарата и тока са за моя сметка, и който дойте на сбирката минимим трябва да зареди 4-5 пъти по 1,87лв.Нали ще протестираме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #288 Отговорено 9 Март, 2011 За такава сбирка съм първа пушка,само кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #289 Отговорено 9 Март, 2011 Мммм то ако е така Като се стопли да се съберем на чешмите на клокотница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #290 Отговорено 10 Март, 2011 (Редактирано) Това не е нормално +6ст. .... много са ! В неделя съм на стачка !Да блокираме Рома да не зарежда никой от там и Спас ще ни гони с правата лопата Приемам такива като тебе само с 1-2 каси бира и 5 кила пържоли. Скарата и тока са за моя сметка, и който дойте на сбирката минимим трябва да зареди 4-5 пъти по 1,87лв.Нали ще протестираме.Само за ядене мислиш ще станеш 200 кила бе тумбурлак Редактирано 10 Март, 2011 от ITI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #291 Отговорено 10 Март, 2011 Имам си вече ново голямо черно барче. Големи благодарности на батьо за подаръка. п.п.От тази вечер бензина -4ст. .Все пак е нещо.Те го вдигнаха с 30ст. сега го свалят с 4ст. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #292 Отговорено 10 Март, 2011 И утре +8ст.. те така си правят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #293 Отговорено 11 Март, 2011 Хора тая седмица без мен Че малко ми се налага да побърквам Мед.сестрите в болницата ако ме пуснат ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #294 Отговорено 11 Март, 2011 Хора тая седмица без мен Че малко ми се налага да побърквам Мед.сестрите в болницата ако ме пуснат ще дойда Ако не те пуснат ние ще дойдем,само кажи в кое отделение си (има ли хубави мед.сестри ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #295 Отговорено 11 Март, 2011 Ми кар ис тхе бест оф тхе ХАРЧЕЛАК НА МАСЛо :angry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #296 Отговорено 13 Март, 2011 Ехо днес събрахте ли се? Аз да се похваля, че вече съм с по-големите джанти Uploaded with ImageShack.us А днес ни нямаше, защото: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Айде, кога и хондажиите ще си спретнем такова мероприятие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #297 Отговорено 13 Март, 2011 Ха де Кога ще да е Някой неска стачкува ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #298 Отговорено 14 Март, 2011 ба тоо бензин толко СКЪП,че нямам пари да сложа за да ида да протестирам :) :) :D :D :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #299 Отговорено 15 Март, 2011 Здравейте колеги! Приемате ли и Акордчета кога 6те е следващата сбирка имам голям мерак да се запознаем и да обменин знания? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #300 Отговорено 15 Март, 2011 Естествено, че си добре дошъл, в подзаглавието на темата пише къде и кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #301 Отговорено 15 Март, 2011 Всяка неделя от 15:00 на Ромпетрола до колкото разбрах ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #302 Отговорено 15 Март, 2011 правилно колега си разбрал..и добре дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #303 Отговорено 15 Март, 2011 Бавно и славно хасковската група набира сили и хора Добре си дошъл в неделя :cool: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #304 Отговорено 15 Март, 2011 Дано само да не е в БОКСА тогава но и там да е пак ще се опитам да дойда с някой приятел. А след Ромпетрола някаде другаде ли ходите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #305 Отговорено 15 Март, 2011 Добре дошъл На място решаваме къде да ходим и кво да правим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #306 Отговорено 16 Март, 2011 Аха .... ок Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #307 Отговорено 16 Март, 2011 Колеги да ми предложите някой добър ГАЗАджия (познат) да си разбира от работата! И разбрах че продавали скенони за 50-60 лв. знаете ли нещо такова и ако има нещо такова някакви отзиви? Благодаря предварително :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #308 Отговорено 16 Март, 2011 За газаджия знам че в СБА-то има човек който си разбира от работата Поне от познати съм чувал така А за Ксенони за по 50-60лв Според мен си вземи едни по хубави крушки и ще си доволен Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #309 Отговорено 17 Март, 2011 Благодаря за инфото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #310 Отговорено 17 Март, 2011 За газаджия знам че в СБА-то има човек който си разбира от работата Поне от познати съм чувал така А за Ксенони за по 50-60лв Според мен си вземи едни по хубави крушки и ще си доволен Поздрави! Дане би да е отзаде, зад СБА-то там ти фирми ли кжо има ддз или вътре в самото СБА? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doorshs 1 #311 Отговорено 17 Март, 2011 след омв бензиностанцията има добър газаджия,където има газстанция на топливо мискя че беше.виж там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #312 Отговорено 17 Март, 2011 след омв бензиностанцията има добър газаджия,където има газстанция на топливо мискя че беше.виж тамOk благодаря за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kirkov 0 #313 Отговорено 17 Март, 2011 Отиваш точно там след Омв-то до входа на гастанцията и от дясно тъсриш Камен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #314 Отговорено 17 Март, 2011 Вчера ходих с един приятел там до " От Извора " има един Газаджия да пита за една газова да му поставят, та реших и аз да питам за моята нещо.Питахго за такъв "СИМОЛАТОР ИЛИ ЕМОЛАТОР ЛИ " нз точно как се казваше, защото моята Хондичка е с обикновенна газова и ми свети компа постоянно и тои ми вика по добре да си я карам така защото наи евтиния за тая кола струвал около 80лв. направо ме шашна :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #315 Отговорено 18 Март, 2011 Може да забера едно Хюндайче в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #316 Отговорено 18 Март, 2011 аз пак ще отцъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #317 Отговорено 18 Март, 2011 КАДЕ ПАК ВЕ ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #318 Отговорено 18 Март, 2011 работа имам другата седмица вече мога да присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #319 Отговорено 18 Март, 2011 Момци ще се видим ли в неделя.Добра новина пак свалят бензина -3ст. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #320 Отговорено 18 Март, 2011 Може да измислим нещо в неделя стига да не вали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове