danail_delchev 15 #201 Отговорено 11 Февруари, 2011 Мен тогава ме чакайте след 2 месеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #202 Отговорено 13 Февруари, 2011 м ти само се мотаеш 2 месеца...колко киламетра ши я "ЧИШКАШ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #203 Отговорено 13 Февруари, 2011 Около 2000км,после напрау ща я побъркам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #204 Отговорено 15 Февруари, 2011 Около 2000км,после напрау ща я побъркам Ще я побъркаш от какво ... Молитви да запали ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #205 Отговорено 16 Февруари, 2011 Хахахахххахаах голям смях,няма що пали си много добре.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #206 Отговорено 19 Февруари, 2011 Ти па кво се връзваш бре ...Момци, утре гледам го дават снежец, дали да не идем на полигона на Авто-то да се "попързаляме" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #207 Отговорено 19 Февруари, 2011 няма да ни дадът... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #208 Отговорено 19 Февруари, 2011 вариянта е един и той е на кауфланд паркинга ...ама вечерта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #209 Отговорено 19 Февруари, 2011 (Редактирано) Аз предлагам на паркинга на Калфланд Супер смотано време.Само за пиене на кафета.Пък ако някой ми се пие и биричка. п.п.е който е извън закона как знае къде да дрифти. Редактирано 19 Февруари, 2011 от spas21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #210 Отговорено 19 Февруари, 2011 и по пътя ама много бордюри има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #211 Отговорено 19 Февруари, 2011 И така, какъв ще го дървим утре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #212 Отговорено 19 Февруари, 2011 Къвто и да е,да се видим следобед на кафенце някъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #213 Отговорено 19 Февруари, 2011 аааааабе ей само да няма сняггггггггг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #214 Отговорено 20 Февруари, 2011 Ей живи ли сте бе,ще правим ли нещо следобед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #215 Отговорено 20 Февруари, 2011 да бе то няма сняг...отговарям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #216 Отговорено 20 Февруари, 2011 Ем малко ви попрецаках с прогнозата неможахме да накараме Николай да сложи зимни гуми .В 3 пак на ром-а освен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #217 Отговорено 22 Февруари, 2011 Алооо сняг вали а Хондите по улиците липсват Това само аз ли ще се впрягам с БМВ-тата да се забавлявам по улиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #218 Отговорено 22 Февруари, 2011 Къде бре, един път не съм те видял Има ли навити за едно билярдче? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #219 Отговорено 22 Февруари, 2011 И аз никаде не сам го видял само приказва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #220 Отговорено 22 Февруари, 2011 Къде бре, един път не съм те видял Ами в града ми стана скучно и реших да скокна до Малево докато снегорините не са почистили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #221 Отговорено 23 Февруари, 2011 Къде бре, един път не съм те видял !!! Ами в града ми стана скучно и реших да скокна до Малево докато снегорините не са почистили !!!Ще ми видиш задния номер !!! когато те барна на 400 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #222 Отговорено 26 Февруари, 2011 За утре-същото място,по същото време,ако искате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #223 Отговорено 27 Февруари, 2011 Днес някой хора трябва да си покажат новите придобивки по колите . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #224 Отговорено 27 Февруари, 2011 Днес някой хора трябва да си покажат новите придобивки по колите .това маи беше да за днешната сбирка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #225 Отговорено 27 Февруари, 2011 Кога и къде ще видим новите придобивки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #226 Отговорено 27 Февруари, 2011 Какви придобивки бе хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #227 Отговорено 27 Февруари, 2011 Ето малко от днес Uploaded with ImageShack.us 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #228 Отговорено 27 Февруари, 2011 (Редактирано) Тука ще се заиграваме на фотошопа, кофти снимка ама карай Тука чичо Данаил "се грижи са природата" Спасе само да ми пратят и твойта снимка в разкрачено състояние... п.п. AUDI-то пак ни сви сърмите .... Редактирано 27 Февруари, 2011 от Player101 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #229 Отговорено 27 Февруари, 2011 Оше един "природозащитник" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #230 Отговорено 27 Февруари, 2011 И да знаете,че жълтият сняг не се яде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #231 Отговорено 27 Февруари, 2011 Това май в природо-защитен клуб го обърнахме :D кога ще садим дръвчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #232 Отговорено 1 Март, 2011 (Редактирано) Оше един "природозащитник" Добре че не е клекнал тогава ще .... Редактирано 1 Март, 2011 от ITI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #233 Отговорено 1 Март, 2011 мойто ДзЕРЧЕ на нито една снима го няма ...защо ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #234 Отговорено 1 Март, 2011 мойто ДзЕРЧЕ на нито една снима го няма ...защо ли Другия пат си на парва страница споко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kirkov 0 #235 Отговорено 2 Март, 2011 (Редактирано) Опа, колеги Здравейте!И аз съм от Хюстън. Събота, неделя и по празници сам си тука, така че ако се събирате скоро може и аз да се присъединя Със единия колега с черната хонда вече се запознахме на Ромпетрола,засичал съм и други от вас,май. Често посещавам форума, но току що попаднах на темата и реших да пиша.Поздрави на всички Редактирано 2 Март, 2011 от Kirkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #236 Отговорено 2 Март, 2011 Добре си дошъл, всяка неделя от 15:00 на същия Ромпетрол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #237 Отговорено 2 Март, 2011 Опа, колеги Здравейте!И аз съм от Хюстън. Събота, неделя и по празници сам си тука, така че ако се събирате скоро може и аз да се присъединя Със единия колега с черната хонда вече се запознахме на Ромпетрола,засичал съм и други от вас,май. Често посещавам форума, но току що попаднах на темата и реших да пиша.Поздрави на всички Радвам се, че и ти се присъедини към нашия скромен клуб Другия път пред МГ-то да не се чудиш на кой е зеленото Купе Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #238 Отговорено 2 Март, 2011 (Редактирано) Тука ще се заиграваме на фотошопа, кофти снимка ама карай Тука чичо Данаил "се грижи са природата" Спасе само да ми пратят и твойта снимка в разкрачено състояние... п.п. AUDI-то пак ни сви сърмите .... Ми такава е ако и наще имаха турбо едвва ли щяха да стоят нещата така ама спокойно неговото време ще дойде много скоро Редактирано 2 Март, 2011 от ITI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #239 Отговорено 2 Март, 2011 Опа, колеги Здравейте!И аз съм от Хюстън. Събота, неделя и по празници сам си тука, така че ако се събирате скоро може и аз да се присъединя Със единия колега с черната хонда вече се запознахме на Ромпетрола,засичал съм и други от вас,май. Често посещавам форума, но току що попаднах на темата и реших да пиша.Поздрави на всички Варви ли хондака може да направим някой и друг старт ако времето позволява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #240 Отговорено 2 Март, 2011 Опа, колеги Здравейте!И аз съм от Хюстън. Събота, неделя и по празници сам си тука, така че ако се събирате скоро може и аз да се присъединя Със единия колега с черната хонда вече се запознахме на Ромпетрола,засичал съм и други от вас,май. Често посещавам форума, но току що попаднах на темата и реших да пиша.Поздрави на всички Варви ли хондака може да направим някой и друг старт ако времето позволява Тоя па и тоя Недей да стряскаш момчето от рано с простотията си Освен това си я оправи първо и тогава :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове