Denis_90 0 #321 Отговорено 18 Март, 2011 Дано и аз да мога да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #322 Отговорено 20 Март, 2011 В 3 да сте на линия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #323 Отговорено 20 Март, 2011 На линия ще съм,само да не се налага да ходя по нея,че ще ми е малко трудно пп.в 3 на Ромпетрол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #324 Отговорено 20 Март, 2011 опааа днес събрахте ли се..имаше ли нови колеги(членове) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #325 Отговорено 20 Март, 2011 Събрахме се -аз,Спас,Ицо и Камен,а и Кристиян нови нямаше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denis_90 0 #326 Отговорено 20 Март, 2011 Sorry немовах да дойда днеска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #327 Отговорено 25 Март, 2011 Айде да ходим на ретро парада, но не знам точно кога е/събота или неделя/ и в колко часа е.Да се хилим на онея дето бучът, а не въртят "БМВ" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #328 Отговорено 25 Март, 2011 Ще ходим,как не,ама да си земим и нещо за подгряване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #329 Отговорено 25 Март, 2011 събота в един наобяд. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #330 Отговорено 25 Март, 2011 баш ракийно време,там сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #331 Отговорено 25 Март, 2011 Ако на някой сам му липсвал тука съм ако има някой много бърз отговарям веднага Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #332 Отговорено 26 Март, 2011 Ако на някой сам му липсвал тука съм ако има някой много бърз отговарям веднага Аз съм бързия бе На ядене на 50 метра вита баница ще те скъсам Само да има и Айрянче за преглъщане че засяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #333 Отговорено 26 Март, 2011 Привет на всички аз съм нов собственик на хонда и сам от димитровград незнам дали е подходящо да пиша в тази тема но ме интересува дали има някакъв сервиз в хасково където да разбират от хонда благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #334 Отговорено 26 Март, 2011 Привет на всички аз съм нов собственик на хонда и сам от димитровград незнам дали е подходящо да пиша в тази тема но ме интересува дали има някакъв сервиз в хасково където да разбират от хонда благодаря предварително Здрасти колега сервизи в Хасково много ама когато им закараме колата я гледат като голям камък е зависи какво искаш да и ремонтираш ако е за електроника няма такива ако те интересува нещо питай нама проблем каквото можем ще помогнем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #335 Отговорено 26 Март, 2011 Ако на някой сам му липсвал тука съм ако има някой много бърз отговарям веднага Аз съм бързия бе На ядене на 50 метра вита баница ще те скъсам Само да има и Айрянче за преглъщане че засяда Само за ядене и пиене мислиш бе кога ще я ударим на чертата с твойта или те е страх щеше да смачкаш мангала бе знаеш ли как те гледаше след като мина ако не е напалнил гащите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #336 Отговорено 26 Март, 2011 Абе един помалко добре ама те като зайци се размножават Ма*ка им ***** Ама в тоя бус как се натврихте той едвам клеца по пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #337 Отговорено 27 Март, 2011 (Редактирано) Кой ще идва в 3:00ч.?Или да ходя да си разглобявам/сглобявам колата Че нещо не ме свърта на едно място. Редактирано 27 Март, 2011 от spas21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zombiex 17 #338 Отговорено 27 Март, 2011 Пак сам аз от скоро карам хонда акорд 2.0i es cc7 и забелязах че като превключвам скоростите се тресе все едно има лоша свещ . По този въпрос днес свалихме свещите и одарихме на камък проверихме ги всичките бяха хубави после проверихме и кабелите и те бяха добре дали има колега от хасково който да е имал същия проблем и да знае от какво е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #339 Отговорено 27 Март, 2011 Колега не мисля, че някой от нас може да ти помогне така.Защо не отскочиш някой ден към Хасково или някоя неделя, когато всички сме се събрали.Аз работя на бензиностанция Ромпетрол в Хасково, ако искаш мини някой ден да погледнем какво може да е.Пусни си и една тема с технически там гледат повече хора и могат да ти помогнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #340 Отговорено 27 Март, 2011 Новата ми шукарийка Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #341 Отговорено 27 Март, 2011 Новата ми шукарийка Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us супер,а кой ще почерпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #342 Отговорено 27 Март, 2011 Станало е много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #343 Отговорено 28 Март, 2011 Ей радва се като бебе на нянка с тея стопове ся не са тарпи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #344 Отговорено 28 Март, 2011 айдеее най-голямото бебе са обади ахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #345 Отговорено 28 Март, 2011 Абе ,вие не протестирахте ли в неделя ?! Една Хонда не видях ,а бях там викахме Уехме.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #346 Отговорено 28 Март, 2011 няма пари за бензин бе братле Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #347 Отговорено 28 Март, 2011 Ние бяхме на неделна среща и да протестираме едвали някой ще ни отрази поне да се видим кой ко прави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #348 Отговорено 28 Март, 2011 Аз щях да ходя,но сменях 1 врата на гаража и нямах време ,че бях с 1 дървена врата(1 шут и ще вземат Хондака),но вече е от желязо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #349 Отговорено 29 Март, 2011 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=58585 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #350 Отговорено 29 Март, 2011 (Редактирано) http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=58585ще очастваш ли Редактирано 29 Март, 2011 от ITI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #351 Отговорено 29 Март, 2011 Тая врата доста ти се опъна май а двама работеха пет гледахме той по бързо ще сваля и ще кача двигатела на колата качили си правил входна врата на текезесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KrAsH 2 #352 Отговорено 31 Март, 2011 качили си правил входна врата на текезесе Знаеш ли го Може Т-150 да прибира вътре :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #353 Отговорено 2 Април, 2011 Днес има картинг, ако искате може да се съберем и да идем да погледаме малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #354 Отговорено 2 Април, 2011 Аз няма да мога, а утре навити ли сте да речем час-два по-късно от обикновено? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai/qnkov 100 #355 Отговорено 2 Април, 2011 Навит съм и за двата вариянта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #356 Отговорено 2 Април, 2011 (Редактирано) Аз и Николай ще ходим към картинг пистата.Ако има други да свиркат.Утре да кажем в 17:00ч. Редактирано 2 Април, 2011 от spas21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #357 Отговорено 2 Април, 2011 значи 17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danail_delchev 15 #358 Отговорено 2 Април, 2011 и аз съм там в 17:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kirkov 0 #359 Отговорено 3 Април, 2011 Здравейте, момчета! Миналата вечер, тук в Хасково пред блока някой олигофрен ми е гепил и двете емблеми на хондата. Сигурно ще потърся из Пловдив по моргите за оригинални, ако не некви ментета ще взимам , бяхте ми казали за някаква хонда из наще морги/пунктове тук, ако имате предложения......слушам Та мисълта ми е ако можете ПАЗЕТЕ си колиците, явно все още се крадат тия неща ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #360 Отговорено 3 Април, 2011 Много кофти работа Хубене,виж в мобилето има обяви за Пловдив на хора, които продават само части за хонда.Провери там или си пусни обява "купува" или "подарявам" може да се намерят някой горин колега да си намери на добра цена или даже без пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове