Jump to content
pgh

Халогенни фарове за моята колица

Recommended Posts

Здравейте,Някой дали може да ми каже дали мога да си намеря и монтирам подходящи допълнителни халогенни фарове на моатя Honda Civic Hybrid (2005-та година) на тези места долу в страни от отвора за охлаждане. Не съм много сигурен, че тези отвори са предвидени за халогени, но на такива ми приличат и за това питам. Ако може - то какви и от къде? Оригинални от хонда ли трябва да са или има и други с такъв размер и форма ? Снимка на предницата можете да видите в тази тема: http://forums.hondabg.com/index.php?s=&amp...st&p=150746Предварително благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами не съм сигурен,но и на мен ми приличат на заводски отвори за халогени.ама като има гледам формата мисля че оригиналът ще стои най добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След дълго проучване установих следното:

Отворите са за точно за фарове за мъгла, даже намерих снимка на същата кола с монтирани такива от honda.co.uk

Обаче намирането на тези фарове се оказа мисията невъзможна.

Намерих part number на оригиналния комплект -Fog Lights : P/N 08V31-S5D-102A и Switch Kit : P/N 08V31-S5D-120C <-това е ключа за отвътре

даже и официално ръководство за монтаж намерих.

но в Бултрако на тези номера им излиза NON ACTIVE PART - т.е. не могат да ги поръчат, нито да видят цени...

Пробвах от Англия да ги поръчам - не става, от USA - също ...

Тръгнах да търся заместители - нищо !

Ето така изглежда колата с въпросните фарове за мъгла. Тия снимки ги правят само за да ни дразнят ли? Не мога да си го обясня.

Публикувано изображение

Редактирано от pgh

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че те не са ли еднакви с нормалния сивик 04-05? В ибей има всякакви, кристални, затъмнени, жълти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че те не са ли еднакви с нормалния сивик 04-05? В ибей има всякакви, кристални, затъмнени, жълти.

Казва ли ти някой дали са еднакви? Всичко е пълна мистерия. И предвид цените, не мога да си позволя да поръчам нещо, което не съм сигурен дали ще пасне, освен ако не пише някъде изрично за съвместимост.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...