Milen_Sto 1 #1 Публикувано 10 Декември, 2007 Навсякаде пише,че D15B8 е 70 коня,но все пак искам да ви питам дали наистина е така и в моя случай,имам в предвид,че е пълна инжекция,незнам по принцип дали са така или пък е допълнително слаган инжекцион!При покупката,мислех че колата е към 100-тина к.с.!Ако има някой Хондичка със същия двигател,нека изкаже впечатление от колата...Моята(канадски вариянт) я взех за 1400лв в окаяно състояние,с още 3000 стана КОЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 10 Декември, 2007 Навсякаде пише,че D15B8 е 70 коня,но все пак искам да ви питам дали наистина е така и в моя случай,имам в предвид,че е пълна инжекция,незнам по принцип дали са така или пък е допълнително слаган инжекцион!При покупката,мислех че колата е към 100-тина к.с.!Ако има някой Хондичка със същия двигател,нека изкаже впечатление от колата...Моята(канадски вариянт) я взех за 1400лв в окаяно състояние,с още 3000 стана КОЛА Да, правилно си разбрал. 70 коня е и е пълна инжекция, но ... е 8 клапана - единствената 5ген. с 8 клапанов мотор. Произвеждан в щатите и май само за там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 10 Декември, 2007 можеш да си първият човек в бългатия направил тунинг с b2 глава ... е не само сигорно , но поне ще е забавно б2 глава за 100лв +( доста още ) + 20 коня или 30% Z6 глава и си на около + 45-50 коня или + 65-85% няма такова турбо трябва да е на 1 бар за да стане имаш уникалната възможност да си скапеш колата и/или да си човека с най-ефективния атмосферен и въобще тунинг във форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #4 Отговорено 11 Декември, 2007 lookcho,направо го отказа човека иначе аз още не съм виждал такова 8-клапаново животно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 14 Декември, 2007 Има такова животно наистина и е второт в клуба Освен , че е 8 клапана при ниски обороти мисля , че имаше нещо от сорта на непълно отваряне на клапаните , или единия от тях се отваряше съвсем леко АДХ-Хонда го беше описал по-подробно този двигател За градски условия е перфектна кола , особено като не ти е тежък десния крак Относно тунинг-а съмнявам се честно , че е толкова елементарно да сложиш една глава от 90 коньов мотор или 125 коньов и да скокнеш директно в тези коне Моя опит го потвърждава това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове