Jump to content

Recommended Posts

Навсякаде пише,че D15B8 е 70 коня,но все пак искам да ви питам дали наистина е така и в моя случай,имам в предвид,че е пълна инжекция,незнам по принцип дали са така или пък е допълнително слаган инжекцион!При покупката,мислех че колата е към 100-тина к.с.!Ако има някой Хондичка със същия двигател,нека изкаже впечатление от колата...Моята(канадски вариянт) я взех за 1400лв в окаяно състояние,с още 3000 стана КОЛА :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навсякаде пише,че D15B8 е 70 коня,но все пак искам да ви питам дали наистина е така и в моя случай,имам в предвид,че е пълна инжекция,незнам по принцип дали са така или пък е допълнително слаган инжекцион!При покупката,мислех че колата е към 100-тина к.с.!Ако има някой Хондичка със същия двигател,нека изкаже впечатление от колата...Моята(канадски вариянт) я взех за 1400лв в окаяно състояние,с още 3000 стана КОЛА :rolleyes:

Да, правилно си разбрал. 70 коня е и е пълна инжекция, но ... е 8 клапана - единствената 5ген. с 8 клапанов мотор. Произвеждан в щатите и май само за там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

можеш да си първият човек в бългатия направил тунинг с b2 глава ;) ... е не само сигорно , но поне ще е забавно б2 глава за 100лв +( доста още ) + 20 коня или 30% :) Z6 глава и си на около + 45-50 коня или + 65-85% :):P:):) няма такова турбо трябва да е на 1 бар за да стане :P имаш уникалната възможност да си скапеш колата и/или да си човека с най-ефективния атмосферен и въобще тунинг във форума ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

lookcho,направо го отказа човека :D иначе аз още не съм виждал такова 8-клапаново животно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има такова животно :zen: наистина и е второт в клуба :P Освен , че е 8 клапана при ниски обороти мисля , че имаше нещо от сорта на непълно отваряне на клапаните , или единия от тях се отваряше съвсем леко :lol: АДХ-Хонда го беше описал по-подробно този двигател :zen: За градски условия е перфектна кола , особено като не ти е тежък десния крак :zen: Относно тунинг-а :P съмнявам се честно , че е толкова елементарно да сложиш една глава от 90 коньов мотор или 125 коньов и да скокнеш директно в тези коне ;) Моя опит го потвърждава това :zen:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...