wwwolfish 0 #1 Публикувано 10 Декември, 2007 Смениха ми задните накладки.Обаче ръчната не ми държи добре.Човека който ми смени накладките ми каза,че не знае как се натяга ръчната.Някой знае ли как става.? Колата е с Хонда двигател и ходова част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 10 Декември, 2007 ми тя принципно се самонатяга обаче и при мен е така. само на 1то колело държи, явно нещо не са ми я оправили като хората. ако не се оправи след 100-200км иди да ти я видят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 10 Декември, 2007 ако си с барабани отзад отиди да ти настроят задните накладки.. има една шпилка с резба между накладките която ги натяга, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest wwwolfish #4 Отговорено 10 Декември, 2007 ако си с барабани отзад отиди да ти настроят задните накладки.. има една шпилка с резба между накладките която ги натяга,с дискове съм отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eternity #5 Отговорено 10 Декември, 2007 пробваи да покараш 150-200км без да тормозишс пирачките и ако не се оправи тогава ходи на маистор пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове