Jump to content
nick65

разход на гориво при Crv -b20b3

Recommended Posts

От известно време имам CRV . Разхода на гориво при 100 км/ч е 10 лтр а при 140 км/ч стига до 14 лтрНякой знае ли дали това е нормално?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време имам CRV . Разхода на гориво при 100 км/ч е 10 лтр а при 140 км/ч стига до 14 лтрНякой знае ли дали това е нормално?

Ако те успокоява и при мен е така. Редактирано от iuro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От София до Бургас,по почти готовата магистрала ми даде 8,3 литра.Тръгнах с резервоар пълен до капачката и в Бургас допълних пак до капачката.Рядко карах с повече от 120 км/ч.Миналата година по същия начин на замерване изгори 7,8 :blink: Но мисля че тази година ме измамиха на бензиностанцията в Бургас.Няма как тази година при почти "магистрално" каране да изгори повече :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е, с 100-110 тряя д агори под 8, пресен пример е колега които вчера купи от Пловдив ЦРВ и с пълен резервоар до гърлото в бъргас го доля и му даде 7,8, каза че е карал с около 100. Ако я настъпваш си лапа, все пак аеродинамиката и е като на чук :) и с 120 няма да се учудя ако гори 9 минимум. Моята на газ ако я карам с 100 гори към 9,5-10, ама на 120 вече си знае 11 тва по малкия мотор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ми прави впечатление, че ако се кара със 140-150 гълта като звяр. На мен добър разход извънградско ми дава при 100-110 км, ако пък се кара с 90 харчи най-малко.

Редактирано от Plamen_ni

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен е така под 10/100 км извън градско не пада. А градско под 14/100 км не пада. Но при мен проблема мисля че е от детонационния (кнок) сезора понеже ми дава грешка всеки път като е закачим на диагностика.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разхода зависи от задкормолното устройство ,особено на преходни режими.При мен -около 12,5л (за 1 зареждане на газ ,което е 22-23 л изминавам 190-210 км),горе долу еднакво за градско (Пловдив),магистрала Тракия (до Бургас и до София с 50-140 км/ч),малко "селско и извънселско" -почти еднакъв разход. Не съм правил финни настройки на газовата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...