Jump to content
vasko_8151

измама

Recommended Posts

Тъй като се чуствам измамен, :) си мисля нормално ли е ?Ппеди около месец си купих шарнири и ги ги смених в един сервиз и тук преди около седмица тази кола(сивик 5-та)се разтропа яко сякаш ще и падне нещо и днес реших да я закарам да видим от какво е и не щеш ли двата шарнира-които нямат и 2000 км. са по зле и от тези които смених.От там отидох в магазина и те ми предложиха същите с 10 лв. отст. на бр.но не зная, мисля повече нищо да не купувам от там. 70лв. за шар. и 50лв. сервиз :rolleyes: не мерси :)и след месец отново......магазина се казва "САМОРАЙ" И ви саветвам да не купувате от там ''''пари на вяръра'''''

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Ако беше Сам'у'рай... щях да те приема сериозно ! Пък кинти кат ве'сници ! И дали в сервиза не са ти боцнали некви ментаци ..или употребени да ге !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много пъти съм писал да се внимава - особено с долните шарнири - аз изгорях по същия начин - и за това гледах да предпазя да не изгори и друг ... ама ... :rolleyes: тва е положението - иди си купи едни сега оригинални , който ще изкарат 10 години и да ти е мирна главата (и колата). Хубви ментеляци поне аз не знам да има...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest -=airman=-

Дай сводка после за цените на оригиналните, плс...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това в Стара Загора ли се случва?

Редактирано от ivoboy_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Случвало ми се е и на мен същото, просто се продават ужасни боклуци.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що проверих в Хонда - Карада Варна и ми казаха по рамата, че за анлийските сивици бройката е 183 лв. :rolleyes::):) Не знам колко струват ментаците обаче. Ако някой знае да пише, моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това в Стара Загора ли се случва?

Наистина, за кой град става въпрос, защото аз съм от Габрово, тука също има магазин Самурай!? Редактирано от IvoSi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да не говорим ,че и в пловдив има ,но за него не съм чул лоша дума :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става въпрос за Пловдив. Пропуснал съм да го спомена за което моля да бъда извинен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз до ся от Самурай на боклук не съм попадал, но това не е гаранция де, но при стария представител на хонда в Пловдив - Анастасов ми смениха преди време 2 шарнира, след 4 месеца единия се разпадна при обратен завой и ме остави на пътя с килнато колело, а другия лопаше като 20-годишен, явно са били от същото мазе изкарани. Така че никъде няма гаранция!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

момчета,като ви че страдането мога само да ви приканя да използвате груповите поръчки за оригинални части на хонда от САЩ.поне ще сте сигурни,че закупените такива са истински.остава да гледате и докато ви ги слагат,за да знаете че и там не ви мамят.....иначе цените на шарнирите от въпросния дилър варират между $17-$50 ако не се лъжа в зависимост дали са предни/задни или горни/долни....за хората с английските сивиц-и нямам лек освен да си вземат парт номерата от Бултрако и да се опитаме по тях да търсим в САЩ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...