vasko_8151 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2007 Тъй като се чуствам измамен, си мисля нормално ли е ?Ппеди около месец си купих шарнири и ги ги смених в един сервиз и тук преди около седмица тази кола(сивик 5-та)се разтропа яко сякаш ще и падне нещо и днес реших да я закарам да видим от какво е и не щеш ли двата шарнира-които нямат и 2000 км. са по зле и от тези които смених.От там отидох в магазина и те ми предложиха същите с 10 лв. отст. на бр.но не зная, мисля повече нищо да не купувам от там. 70лв. за шар. и 50лв. сервиз не мерси и след месец отново......магазина се казва "САМОРАЙ" И ви саветвам да не купувате от там ''''пари на вяръра''''' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #2 Отговорено 6 Декември, 2007 Ако беше Сам'у'рай... щях да те приема сериозно ! Пък кинти кат ве'сници ! И дали в сервиза не са ти боцнали некви ментаци ..или употребени да ге ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #3 Отговорено 7 Декември, 2007 Много пъти съм писал да се внимава - особено с долните шарнири - аз изгорях по същия начин - и за това гледах да предпазя да не изгори и друг ... ама ... тва е положението - иди си купи едни сега оригинални , който ще изкарат 10 години и да ти е мирна главата (и колата). Хубви ментеляци поне аз не знам да има... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest -=airman=- #4 Отговорено 7 Декември, 2007 Дай сводка после за цените на оригиналните, плс... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #5 Отговорено 7 Декември, 2007 (Редактирано) Колега това в Стара Загора ли се случва? Редактирано 7 Декември, 2007 от ivoboy_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #6 Отговорено 7 Декември, 2007 Случвало ми се е и на мен същото, просто се продават ужасни боклуци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #7 Отговорено 7 Декември, 2007 Току що проверих в Хонда - Карада Варна и ми казаха по рамата, че за анлийските сивици бройката е 183 лв. Не знам колко струват ментаците обаче. Ако някой знае да пише, моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #8 Отговорено 7 Декември, 2007 (Редактирано) Колега това в Стара Загора ли се случва?Наистина, за кой град става въпрос, защото аз съм от Габрово, тука също има магазин Самурай!? Редактирано 7 Декември, 2007 от IvoSi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #9 Отговорено 7 Декември, 2007 да не говорим ,че и в пловдив има ,но за него не съм чул лоша дума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko_8151 0 #10 Отговорено 7 Декември, 2007 Става въпрос за Пловдив. Пропуснал съм да го спомена за което моля да бъда извинен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #11 Отговорено 7 Декември, 2007 аз до ся от Самурай на боклук не съм попадал, но това не е гаранция де, но при стария представител на хонда в Пловдив - Анастасов ми смениха преди време 2 шарнира, след 4 месеца единия се разпадна при обратен завой и ме остави на пътя с килнато колело, а другия лопаше като 20-годишен, явно са били от същото мазе изкарани. Така че никъде няма гаранция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #12 Отговорено 7 Декември, 2007 момчета,като ви че страдането мога само да ви приканя да използвате груповите поръчки за оригинални части на хонда от САЩ.поне ще сте сигурни,че закупените такива са истински.остава да гледате и докато ви ги слагат,за да знаете че и там не ви мамят.....иначе цените на шарнирите от въпросния дилър варират между $17-$50 ако не се лъжа в зависимост дали са предни/задни или горни/долни....за хората с английските сивиц-и нямам лек освен да си вземат парт номерата от Бултрако и да се опитаме по тях да търсим в САЩ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове