vex 13 #1 Публикувано 6 Декември, 2007 Ако все пак гаровете ти са наред, и наистина не ти достига тяхната осветеност.. може би ксенончето да оправи проблема? например -> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16514Въпреки че е странно дългите да не заслепяват насрещните.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 6 Декември, 2007 купи си качествени крушки и иди да ти направят реглаж на фаровете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 6 Декември, 2007 ами аз си ги регулирах -> малко по-добре, ама пак нещо не мн добре. ама може при мен да е зощото е удряна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #4 Отговорено 6 Декември, 2007 ако са ти здрави рефлекторите не би трябвало да е проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 7 Декември, 2007 OSRAM+50 от година съм с тях и е ........ нека бъде светлина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #6 Отговорено 7 Декември, 2007 (Редактирано) Провери си крушките.Колата си на години,нормално е ако не от реглажа на фара да не свети кой знае какво.Съгласен с veh.Слагаш ксенонче и приключваш проблема.Само не слагай от по сините зашото на дъжд криво.Най добре си е белият ксенон! Редактирано 7 Декември, 2007 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slavianko #7 Отговорено 7 Декември, 2007 Провери си крушките.Колата си на години,нормално е ако не от реглажа на фара да не свети кой знае какво.Съгласен с veh.Слагаш ксенонче и приключваш проблема.Само не слагай от по сините зашото на дъжд криво.Най добре си е белият ксенон! То че май трябва да се регулират това е ясно но наистина ксенона и е най добре. Само не знам ксенона с какви крушки трябва да е за сивика H-??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #8 Отговорено 7 Декември, 2007 То че май трябва да се регулират това е ясно но наистина ксенона и е най добре. Само не знам ксенона с какви крушки трябва да е за сивика H-???H4 биксенон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #9 Отговорено 7 Декември, 2007 (Редактирано) Има и друг момент. Гадните турски фарове Depo, които слага всеки поне веднъж блъскал се, имат сто пъти по-гаден рефлектор от оригиналните Stanley и съответно каквито и крушки да им слагаш, не светят и не светят.Депо са тайвански и не са чак толкова лоши..Но както хората са казали за толкова пари - толкова. Редактирано 7 Декември, 2007 от stefanta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #10 Отговорено 7 Декември, 2007 Ми не знам дали са турски??? Предполагам не са щото аз си я внесох но знае ли човек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове