Guest kalmara #1 Публикувано 5 Декември, 2007 Ами главно за това я пуснах...веднъж и аз да съм първи с някоя радостна тема. Честит Имен Ден на всички адаши...живи и здрави, още много безаварийни километри и не забравяйте...ако попрекалите с алкохола-използвайте услугите на таксиметровите фирми...нали са за т'ва. Наздраве, и пак честито. ;)Мали к'во шаранче ме чака утрееее...леле, леле. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #2 Отговорено 5 Декември, 2007 честито на всички с името николай и производните му Живи здрави прави и корави ПП: Специално честитя и празника на всички бургазлии /все пак имаме празник на града :lol:/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #3 Отговорено 5 Декември, 2007 Да ви е честит празника и умната със запоя утре вечер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 6 Декември, 2007 да ви е живо и здраво името и вие покрай него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #5 Отговорено 6 Декември, 2007 Честит Имен Ден на всички!Специални поздрави на MAD DOG - да ти е живо и здраво името! Останалото довечера! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #6 Отговорено 6 Декември, 2007 еми ха честито и от мен,да ви е живо и здраво името и много безавариини километри и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #7 Отговорено 6 Декември, 2007 Чеатити имен ден! Бъдете живи и здрави! Специални поздрави за Nikolcho! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #8 Отговорено 6 Декември, 2007 Честити имен ден! Бъдете живи и здрави! Специални поздрави за Nikolcho! мхм и на всички останали разбира се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dantes 1 #9 Отговорено 6 Декември, 2007 Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #10 Отговорено 6 Декември, 2007 Да не забравяме и Oxygen-a . Много Ники-вци много нещо Да сте живи и здрави всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #11 Отговорено 6 Декември, 2007 Честито на всички!Живи и здрави!Специален поздрав за Дога-Живи и здрав брат!Трябва да се напием някой път! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
batkosio 15 #12 Отговорено 6 Декември, 2007 Честито на именниците и от мен! На диджея специално! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #13 Отговорено 6 Декември, 2007 (Редактирано) Аз като един от именниците благодаря много за пожеланията, кой каквото пожелава да му се връща, и честитя на останалите с много здраве, щастие и късмет. :) П.С. Честито на всички Бургазлии и от мен. Редактирано 6 Декември, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 6 Декември, 2007 Специален поздрав за Дога-Живи и здрав брат!Трябва да се напием някой път! Наближава мой !--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Кучееее ... много си те обичам да знаеш ! "Пере" те съчмата яко .. ма то в тва ти е чара ! Жив и здрав и по-малко главоболия занапред ! Слагай пърцуцата у ладилника ...че ида ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Aleks #15 Отговорено 6 Декември, 2007 Честит имен ден и от мен на всички именници Весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blade 0 #16 Отговорено 6 Декември, 2007 честито на всички с името николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #17 Отговорено 6 Декември, 2007 Честито иНаздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #18 Отговорено 7 Декември, 2007 От мое име и от името на малкия Никола благодаря ви хора.А главата вече ми мина.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове