Jump to content
Jeepers

Бихте ли карали мощна кола

Recommended Posts

ПП: Момента за друга такава е налицеНе искам да се впускам в обяснения.. само ще спомена, че колата съм я карал (градско и извън) има повече от половин година навсякъде и не успях да и направя и драскотина причинена от паркиране или сродно нещо всичко си е до човек! Създадеш ли си принципи,техника и имаш ли си акъл в главата всичко е наред... за противоположното е ясно Защо е нужно да си създаваш принципи и постоянно да ти е неудобно докато караш бързата си кола не е ли целта на тия коли да ти е максимално удобно да изпиташ масимално усоволствие от 300-те коня и повече под капаканякак си поне за мене се губи тръпката да имаш много яка кола и да си на тръни постоянно докато я караш както колегата казва имаш ли акъл в главата ако мога да го променя малко на да имаш 1 наум а точно че си с дясна дирекция като всички други са с лява аз лично не бих спестил тези 3-4000 лева защото пари все пак се изкарват а да намразиш марката или колата защото е била с десен волан и после да я продадеш дори на загуба не мисля че това е идеятапродължавам да се придържам към първоначалното си мнение че бих си взел такава само като 2 ра кола да ида на бояна на божурище да се позабавлявамно за през деня или на дълъг път не мисля че бих тръгнал

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега казваш че ще си намразиш колата я да питаме някой който е имал такава кола дали си е намразил колата? до тук 2ма човека които са карали и карат казват че не е никаква пречка дали няма нещо вярно? все пак всеки който се обяви срещу десен волан само предполага че е кофти! никой не е казал карал съм повече никога!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бих и го правя имам 49 000 с дясната, от които около 35000 са извънградско - и мога да Ви кажа че задкормилното е по-важно от деривацията :D а за изпреварването - който не може да свикне да си направи система от огледала :blink::blink::blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой да знае нещо по тоз акциз? че се чува да пада уж след нова година.ПП: като взема някоя бегачка след нова година ще ви се похваля как е с десния волан и дали е трудно да се кара ! защото с 200+ коня под капака изпреварването става по бързо от да кихнеш! няма много да се задържам зад колите :blink: според мен само колегата Втек Жоро е карал нещо от сорта хем бързо хем дясно и както той каза че идва момента който отново ще се метне на подобна кола!!! Едва ли се е мъчил много с прелюда да изпревари някой :blink:

Мой4е чудя ти се какви теми пуска6,отивай при кака и си вземай каквото си ре6ил,кво та боли фара кой какво мисли за десния волан.Ако ти стиска скачай в тигана

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дам това ще стане сега след празниците :blink: ебал съм му ...... квото ще да става просто ми беше чудно другите колеги как биха приели факта по принцип и какво е отношението на съклубари към темата,не че ми пука ако някой каже не няма да зема и аз да кажа щом те няма и аз няма естествено че няма да се подведа :blink: Това е аз мисля че доста хора ще се изкушатда карат такива коли въпреки сегашните си мнения!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега прочетох темата че не я бях видял.Ами и аз карам кола с RHD и то не някои малък Civic а огромна Toyota и беше ми много гадно първата седмица защото не бях свикнал да карам толкова голяма кола но след тази седмица две почнах да права пироети по завойте и да си карам супер спокойно.Лично на мен от дясно ми е по добре като каране единственото което се свиква малко по бавно е да се превключват бързо скоростите.Ако можете да карате кола няма значение каде е волана. В Софиа съм виждал Civic 5gen седан с RHD и го караше жена и видино се оправяше.Та ако на някой като цяло не му се отдава шофирането RHD кала не е за него но не бива по тази причина да говори глупости за колине с RHD.Но всеки си има предпочитания за карането и неможе да ги виним хората.До темата за забраните това е пълна порнография някъф тарикат от атака дето го засякал камион с десен волан и се ядосал щял да ги забранява че на кой не му се е случвало да го засече бус или камион. Все едно на някой депотат да не му харесва да яде домати и да им забрани продажбата. А и опоследно :hondarulez: всички japan cars се измислят първо с RHD и после ги преправят за LHD :P)

Редактирано от darcosi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично на мен от дясно ми е по добре като каране единственото което се свиква малко по бавно е да се превключват бързо скоростите....

Абсолютно си прав, и аз като се качих отдясно имах 1месец пробно и плюс още един два за да набереш бързина при скоростите , но после просто няма такава тръпка... Много по-яко е отдясно, поне за мене, скоро съм решил да скачам на нещо ново пак с десен.ПС: Колкото за невероятно широката тема с изпреварването , това е малко повече във въображението на някои хора, то си зависи и от шофьора де. Аз не съм имал никога проблем, просто такъв ми е и начина на каране. Единствения недостатък който срещнах е че при включване отдясно на движение не виждаш добре дали идва някой по твойта лента защото като погледнеш по диагонал при мене се пада по-широка задна лява греда. За месец свикваш и после и това не ти прави впечетление , просто не се изнасяш прекалено по диагонал, за мене това беше единствения проблем. Бях питал разни приятели и един пич който е карал микробус 5години с десен ми сподели че и при него е било така и ако може да се говори изобщо за недостатъци това е по-кофти от легендите за изпреварването.ППС: Иначе е ясно че няма нищо сложно, но пък ако някой започне прекалено да се чуди и да пита, най-добре да не се качва. :hondarulez:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The Penalty

Очаквам съвсем скоро да се окаже, че карането с дясна дирекция всъщност е доста по-сигурно. :hondarulez: До тук разбрах, че не е никакъв проблем десния волан и всичко си е до шофьор.Колеги, да попитам - а с кое не е така и къде не е до шофьор? :P :P Аре, no offence!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами искам да проведа нещо като анкета ама незнам как се пуска,затова бих помолил всеки който много му се иска да кара някоя мощтна хонда от 160+ кончета но с десен волан да сподели би ли било проблем за него,ако например колата е доста по евтина от същата но с лява дирекция?Че така голяма пречка ли ще буде да карате такава кола хубава бърза но с дясна дирекция? Лично за мен до сега съм си мислил че би било проблем но като се замисля особено ако е типтроник едвали би било проблем да се свикне.Вие ако трябва да си купувате кола как ще постъпите мощтна,евтина и с дясна,или по бавна скъпа и с лява дирекция?

Аз не бих. Би ми било истински неудобно. А като се замисля, че би ми се наложило да си променям навиците със скоростния лост и какво ли още не...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз ще ти кажа колега че от тогава до сега много вода се изтече и имам доста коли от тях повечето са с дясна дирекция тез със лявата вече не ги карам повече от 8месеца !А такива думи като твойте са нормални за хора които са скептично настроени към деен волан и никога не са карали :) Напоследък карах доста мощни коли с десен волан и удоволствието не е никак по различно от това на кола с ляв волан :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно вярно ли е това че акциза отпада след нова година? Някои може ли да дае линк или нещо къде го е чул тва и колко е достоверно, щото ако е така ..... :dry::dry::DА колкото до темата: Ами сигурно бих карал, но кола която няма еквивалент с ляв волан, като например: ЕК9, Скайлайн ГТР Р32-Р33-Р34, и др., тогава за мен си заслужава. Иначе за мен спестяването на 2-3хил. лв не е оправдано. А колкото до тва за забраната на коли с десен волан, тва е пълна простотия, секи си е свободен да кара каквот си иска, стига да е законно и да не е доказано че не застрашава околните.

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля модераторите да изтрият този пост че нещо се дублитаха. Благодаря!

Редактирано от ZaRRicK

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...