M.Honda Civic 0 #1 Публикувано 5 Декември, 2007 Здравейте момчета,аз карам Civic 5г. 15 16v. хеч. много добра кола но напоследак много се навивам за Prelude 4г. та вапроса ми е кой мотор е по добар този 2.0-133 к.с. или 2.3-160 к.с. всмисал кой от двата е по здрав? аз лично предпочитам този 160 к.с. но все пак нека чуя и някое по професионално мнение от мойто . Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #2 Отговорено 5 Декември, 2007 Колега да ти кажа Хонда нямат лош мотор...скачаи на по-големия защото вземеш ли малкия до месец ще креснеш че ти е слаб,а тогава се почва продай за да купиш ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Honda Civic 0 #3 Отговорено 6 Декември, 2007 мерси момчета особено на колегата Димитар Коев, ей за тоя отговор питах, при всяка марка е така винаги има някакав малак проблем с някой от моторите,може да е незначителен но кой му се ходи по сервизи да си навлича главоболия. а за 2.2 мотора май не сам дораснал още може би по нататак такав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
murdera 384 #4 Отговорено 11 Юли, 2008 (Редактирано) имам 2.0 и 2.3i ,разликата във връвенете и звука е огромна,проблемът на 2.3i има понякога проблеми с главата и при много ръчкане в червено,ще сменяш гарнитура+пилене на главата(това от личен опит).Ако си фен да скоростта и плътният звук взимай 2.3 :Dps. 2.3и в Сф под 13на100 не е дало,имам я от 2 месеца вече Редактирано 11 Юли, 2008 от murdera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове