Jump to content
vulgar display of power

Кофти шум откъм скоростната кутия

Recommended Posts

Днес забелязах един адски неприятен шум откъм скоростната кутия,и по скоро от съединителя (надявам се ),защото гадничкият шум се чува доста чисто,и за това предполагам че е от там,интересува ме възможно ли е да е лагерчето...до там да се е скапало че да издава подобни звуци,иначе колата си върви съвсем нормално,бих ви помолил за съвети, къде да закарам машината да й свалят кутията,каква марка части да взема,че то да падне кутията и да смениш само лагерче е тъпо,та мисля да взема комплект!!! Колко е цената на частите,това също ме интересува,но няма да се сърдя ако не ми напишете цени и.т.н. защото не е правилния форум...лошото е че съм новак и нямам право още да пиша в раздела за покупко-продажби където са и въпросите с частите,колата е сивик 95 vtec 125hp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А кой и къде е така наречения доктор омбре,виждам че името му се спряга на много места по форумите дори и на едно място прочетох и не особено добри отзиви...но я кажи за него повече инфо :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз едно не разбрах ... "гадния шум" при превключване на всяка скорост ли се чува ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не...не,говориме на място при изключена от скорост,на празен ход на се чува толкова,но при малка промяна на оборотите когато подам леко газ и пусна се чува най-добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

лошото е ,че щом го чуваш при пуснат педал на съединителят не е от него.просто тогаа този лагер за който говориш не се върти.пробвай със смяна на масло,но щом си стигнал чак до такива шумове :lol: ,малко ме съмнява да се получи.попринцип японците имат хубави и здрави кутии,но при теб мисля че имаш по сериозен проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

kколега имах същият проблем на д13ката и се оказа лагер на първичния вал на кутията който всъщност много трудно се намира дори н НИППАРТС!!!надявам се да не е същия проблем и при теб но така като чета!!и аз мислех 4е е съединител и го снеминх но нищо не се промени и се наложи да отварям кутията и се оказа този лагер!успех!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе братлета сори, че се намесвам - ама при мен има един шум на празен ход - когато НАТИСНА педала на съединителя шума изчезва ?? - Карам колата така 3-та година ??!? няма проблеми ама засега няма - дали е този лагер на съединителя или е лагера на първичния вал на скоростната ?? Питам за да знам ако ми направи проблем да не ме завъртят и мен на въртележката :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

лагера на първичния вал е... доста време издържа преебан, докато не се скапе окончателно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление и аз вече съм на мнението че проблема е в скоростите колкото и да е неприятно,имам човек който ми е колега и може да я оправи но вече в този случай опираме и до части,и сега идва въпросът <<от къде>>,както написа колегата че е намерил едвам едвам лагери...леле реве ми се вече :unsure: Моля ви се ако някой знае от къде мога да немеря части за кутията и скъпи ли са (говориме за лагери) да сподели,благодаря ви за изказаните мнения по темата !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе братлета сори, че се намесвам - ама при мен има един шум на празен ход - когато НАТИСНА педала на съединителя шума изчезва ?? - Карам колата така 3-та година ??!? няма проблеми ама засега няма - дали е този лагер на съединителя или е лагера на първичния вал на скоростната ?? Питам за да знам ако ми направи проблем да не ме завъртят и мен на въртележката :rolleyes:

беее, то и при мен го има тоя момент... дайте идея какви пари е този лагер?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...