Явор 3 #1 Публикувано 5 Декември, 2007 Свещи, кабели, дистрибуторна капачка, чукче.... сменял ли си ги? Смени поне свещите и пробвай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #2 Отговорено 5 Декември, 2007 колега твойта колица с карбуратор ли беше ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #3 Отговорено 5 Декември, 2007 с карбуратор е!Мисля,че трябва да изчакаш малко да позагрее двигателчето а и може да е проблемен и бензина ако има водичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #4 Отговорено 6 Декември, 2007 Свещи, кабели, дистрибуторна капачка, чукче.... сменял ли си ги? Смени поне свещите и пробвай!За какво чукче пиша и аз.....ама така е като писах сутринта още сънен имах впревид палеца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #5 Отговорено 6 Декември, 2007 и покрай тези неща не е лошо да си погледнеш ламбдата как ти работи и EACV-то също.аз ги имах тези проблеми и малко други още,та вече съм без тях,че малко скъпички ми се видяха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest _Daniel #6 Отговорено 10 Декември, 2007 Мерси за отговорите.... свещите ги сменях преди около година. От магазина ми препоръчаха denso... но ме съмнява, че проблема е в тях. Между другото от този магазин си взех и ватулки за предните носачи и се оказаха ментета... разбиха се за 3 месеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове