tigercat 0 #1 Публикувано 3 Декември, 2007 Здравейте Сигурно ще ядосам администратора доста но имам малък проблем и се извинявам предварително. Регистрирах се и исках да пусна една обява за продажба но всеки път ми дава че има грешка. Изпратих емейл на администратора но още чакам отговор. Всеки път като натисна "Нова Тема" в "Купува / продава автомобили" и ми пише следното: "Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum Как се получава това нещо? Useful Links Forgotten Password Recovery Register a new account Our help documentation Contact the forums administrator " Така че ако можете да помогнете ще съм ви благодарен. Нещо моя компютър ли е, или просто аз нещо грешно правя? Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #2 Отговорено 3 Декември, 2007 Ето отговора на въпроса ти.http://forums.hondabg.com/index.php?showto...t=0&start=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #3 Отговорено 3 Декември, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15406 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tigercat 0 #4 Отговорено 3 Декември, 2007 Мерси много. Някой да беше го сложил в Help секцията за да не си блъскам главата няколко дни вече)) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tigercat 0 #5 Отговорено 3 Декември, 2007 Имам Хонда 96 vtec 160кc но май ще трябва да се продаде на някои идиот а не на разбиращ от Хонда. Това е глупаво от една страна. Чета форума често но никога не съм писал. Но както и да е. Мерси пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #6 Отговорено 3 Декември, 2007 Имам Хонда 96 vtec 160кc но май ще трябва да се продаде на някои идиот а не на разбиращ от Хонда. Това е глупаво от една страна. Чета форума често но никога не съм писал. Но както и да е. Мерси пакнищо лично стрщу теб няма в това правило - просто се опитваме да се отървем от търгашите дето се навъртат за по една обява - пиши лично на виктор и тъй-като си хондаджия мисля че той ще измисли нкакво изключение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #7 Отговорено 3 Декември, 2007 Имам Хонда 96 vtec 160кc но май ще трябва да се продаде на някои идиот а не на разбиращ от Хонда. Това е глупаво от една страна. Чета форума често но никога не съм писал. Но както и да е. Мерси пак[hint] Можеш да пишеш в темите на хората дето са пуснали обяви че купуват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6134 #8 Отговорено 4 Декември, 2007 Аз пък в "технически" исках да похваля новодошлият колега с Акорд-6 и да му дам някои напътствия НО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #9 Отговорено 4 Декември, 2007 Имаш си всички права да пишеш там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #10 Отговорено 4 Декември, 2007 И аз немога да си пусна колицата тва е много тъпо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #11 Отговорено 4 Декември, 2007 ТТТТТТТТТТТТТТТТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪПППППППППООООО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #12 Отговорено 4 Декември, 2007 Ами не... просто той я е пуснал преди да се въведе правилото, а то се въведе преди около 2-3 седмици, или нещо от този сорт. Няма нищо общо с връзките, никой не се опитва да ви преебе бе момчета, просто не искаме форума да става тържище и битпазарБатка явно не си ме разбрал обявата е от преди 30 мин... http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16832 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #13 Отговорено 4 Декември, 2007 Батка явно не си ме разбрал обявата е от преди 30 мин... http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16832Значи човека е с 3 мнения , но виж от кога е регистриран. Т.е. доста преди въвеждането на правилото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HaeMHuK 1 #14 Отговорено 4 Декември, 2007 добре де спирам да мрънкам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове