stanislav_stz 8 #1 Публикувано 2 Декември, 2007 Здравейте! Искам да попитам, ако може да ми препоръчате от къде мога да си закупя в София въздушен филтър, че моя е яко за смяна. Надявам се лесно се открива, дано не е като повечето чарколяци за английските Civic-и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasko13 0 #2 Отговорено 2 Декември, 2007 (Редактирано) Здравей колега, аз си купувах от арабите на ул. "Симеон" (на пресечката с Хр. Ботев)!Освен с горивният филтър, нямах други проблеми с частите за Англичанката ми тамСега си поръчвам при Омбре и направо да поставя Редактирано 2 Декември, 2007 от Krasko13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 3 Декември, 2007 аз пазарувам въздушни от Козлодуй - 2-та трамвай като завие надясно посока Хладилния и спре - едно малко магазинче, с части за японски...Миналата седмица дадох 12лв за въздушен за 5г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #4 Отговорено 3 Декември, 2007 в Тех Ко имат евтини и качествени филтри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове