Jump to content
Guest wwwolfish

Хидравлична течност

Recommended Posts

Guest wwwolfish

Здравейте,Според вас нормално ли е при въртене на волана при спрял автомобил да се чува леко свистене и да се покачват малко оборотите на двигателя.Нивото на хидравличната течност е в норма,но не съм сигурен за качеството и и старостта й.Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Ми нормално е за стара кола :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Според вас нормално ли е при въртене на волана при спрял автомобил да се чува леко свистене и да се покачват малко оборотите на двигателя.Нивото на хидравличната течност е в норма,но не съм сигурен за качеството и и старостта й.Благодаря

Нормално е и за нова кола :lol:Свистенето е по-скоро като леко виене :lol:Вдигането или падането на оборотите е заради натоварването на хидравликата :lol: нали се сещаш, че като пуснеш фаровете също има промяна в оборотите ;)Това не зависи колко ти е стара колата, а какво е натоварването върху динамото - двигателя ;)ПП: Ако се чудиш пък защо съвсем започва да вие когато навиеш докрай волана - то е защото ...... предполагам връща обратно течността на хидравликата или нещо такова - но и за това не се тревожи - както се казва - има го и на новите коли :devil: хахаха какво облекчение, а?! ;)Карай смело. Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...