Jump to content
Force

Спукан преден прозорец

Recommended Posts

Здравейте,Имам HONDA от известно време и много и се кефя. Този Форум страшно ми харесва, има много интересни теми. Съвсем случайно днес поападнах на него докато търсех разрешение на моя проблем, а той е следният - вчера по незнайно каква причина предният ми прозорец се напука (около 25см-30см пукнатина). Започнах днес да издирвам в интернет къде мога да оправя това нещо и попаднах точно тук. Чувал съм че Кобра са добри, но днес прочетох натам, насам из нета че имало и недоволни клиенти. Ако някой може да даде идея къде мога да отида, ще бъда благодарен за информацията. И по-скоро ако някой се е сблъсвал с подобен проблем да ми каже дали това нещо може да се оправи без смяна на стъклото, защото не ми се иска да ми разлепват всички уплътнения.И тъй като съм тръгнал да пиша да питам още нещо. Машинката на централното на задната днясна врата е развалена и не се отключва и заключва. Търсих на много места, но успях да намеря такава само за предната дясна. Взех я, но се оказа, че тя не става за задната врата. Ако някой знае и това нещо от каде мога да го намеря....Хондата ми е от Английските 95г.Благодаря предварително на всеки, който отговори:thumbs1:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам има някои майстори, дето лепят спукани стъкла, но в случая май ще ти излезе по-евтино да си вземеш ново. Миналата година и мойто предно стъкло се спука и го смених в Кобра(само там имаше за мойта кола). После като позагледах беше поомазано със силикон(ако с това ги лепят) около лаисни и тн, имаше и някои счупени щипки, ама.... Засега проблеми нямам - не се е спукало пак и не тече. Ако имаш каско заведи си щета, би трябвало да ти го изплатят. Сещам се и за още една фирма за автостъкла - Мустанг, ама не съм чувал нищо за тях.Успех :thumbs1:П.С.Попълни си профила, за да знаят колегите токъде си и евентуално да те упътят :book:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменяй стъклото веднага,25см си е серьозна пукнатина,Кобра стават,за 140лв или 170май беше.Помисли само, ако се начупи това стъкло докато караш!

Редактирано от darius

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уточни за кой град иде реч. От варненските кобри съм доволен като цяло. Преди 3 г сменях там предно и си свършиха добре работата, като изключим една счупена щипка на кората на колонката. Но като погледнах внимателно се оказа че с времето пластмасата беше станала крехка, така че не ги обвинявам (колата не беше хонда ако има значение). Доколкото разбрах стъклата ги внасят от Турция..Ако си решил да лепиш пукнаното задължително изискай бележка от масторите че стъклото вече отговаря на изистванията и стандартите, щото бащата миналото лято го спряха от движение в кат заради зоркото око на катаджията и липсата на споменатата бележка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За София говорим. Sorry че не съм написал.Мен точно такива проблемчета ме притесняват. Немарливо отношение на майсторите (за каквото и да било). Щото в крайна сметка не искам колата да бъде опустощена заради едно стъкло. Не е и кой знае какво една щипка но... ,мисля че ме разбирате

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досега 2 пъти съм ходил за смяна на предно стъкло в Кобра и съм останал доволен. Не знам другите фирми как са, ама по принцип ходя там където не съм оставал разочарован, така че ти препоръчвам Кобра. На Първа Българска Армия след ДЗИ, срещу Скорпион Шипинг.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ironstone

Станчо, ти луд ли си бе, да пускаш такива мръсотии тука!!! Деца и застрахователи го четат тоя форум :devil::lol: Иначе аз имам люспа на стъклото, която още не съм оправил, но един пич от маркировчиците под моста до КАТ ми препоръча някаква фирма. Не съм се обаждал още, но ти може да провериш.Търси Лия Ауто, Орлин Малаков GSM 0888 209 751. Данните са от визитка и затова не смятам за неуместно да ги постна тук. Казаха ми, че имал място в сервиза за две коли макс и затова да се обадя предварително.

Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTO.YAKATA

Ето вариант за застрахователна измама :lol:Като ново!

На мен ми изглежда доста съмнежно. Уж чакат 2 часа да подейства, а през това време сянката на дърветата хич и не мърда :devil: Снимано е на статив и ясно си личи. Не оспорвам че химиите може и да действат, но просто има нещо нередно според мен Редактирано от NASAKOTO.YAKATA

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах проблем като твоя. Началото на Септември една градушка ми изпотроши предното стъкло (както ми направи и вдлъбнатини по предния капак, калници, таван ...). Трябваше да го сменям, но не ми препоръчаха Кобра, защото стъклата им се били драскали много бързо. Намерих една фирма, която продава турски и си взех от там. Стъклото е хубаво - затъмнено е в горния край (цвета е по желание - може да е синьо, зелено, всякакво). Не са мърлячи, направиха го бързо. Струваше ми към 180 лв. с монтажа. Само да уточня - карам CRX `90 година. Ето и данни за фирмата:ТошангласМагазиниград Софиякв. Х. Димитър, ул. Резбарска №10 тел: 02/ 945-43-68кв. Люлин бул. Европа №6 тел: 02/ 826-02-30кв. Дружба 1, блок 100, вх. Б тел: 02/ 978-98-75кв. Надежда 1, блок 101, вх. Е тел: 02/ 8369808Складград Софиякв. Х. Димитър, ул. Резбарска №10 тел: 02/ 945-43-68

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...