val butch 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2007 като ми загрее колата в движение и с по бавна скорост особено като вартя волана на дясно се чува някакво скарцане отпред в дясно някой сбласквал ли се е с този проблем споменаха ми че е някакъв болт на шарнира друг ми каза 4е е от хидравликата помогнете моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #2 Отговорено 27 Ноември, 2007 ако споделиш каква ти е колата никак няма да ни затрудниш, тъкмо напротив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #3 Отговорено 28 Ноември, 2007 (Редактирано) Провери в търсачката.Има подобни теми.Най добре е да идеш при читав стендаджия или майстор да види дали не е втулка,тампон,виждал съм и шарнир ,който е останал сух и скърца. Редактирано 28 Ноември, 2007 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest val butch #4 Отговорено 29 Ноември, 2007 ако споделиш каква ти е колата никак няма да ни затрудниш, тъкмо напротив civic 6 Ta генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове