Jump to content
Guest DrOxBoLi

БРАВО ТРАЙЧО БРАВО

Recommended Posts

Guest DrOxBoLi

Не знам дали сте чели вчерашния в.Нощен Труд /27.12.2004/, но ето ви една статия която мен лично ме изуми: Двойка млади послужиха към 22 ч. за боксова круша на як връстник след лоша катастрофа на Орлов мост. Момата цъфтеше на волана на червено Рено Лагуна, а кавалерът й помагаше в шофирането на съседната седалка. При пресичането на Цариградско шосе обаче тандемът се изпречи на сиваХОНДА СИВИК, която летеше откъм Младост. Ударът не взе жертви, но се оказа, че с него опасността не е отминала. Шофьорът на ХОНДАТА пострада сериозно и беше откаран с линейка, а плещестият му спътник ТРАЙЧО В. незабавно извлече стопаните от лагуната и ги размята с шутове по платното. В яда си младокът крещеше, че е загубил баща си в катастрофа с подобни безхаберници и прошка няма да има. Полицията овреме спря побоя и прибра ТРАЙЧО да пише в раьонното."БРАВО" ТРАЙЧО ;) Нямам коментар за действията и на двете страни. Надявам се че шофьорът на Хондата да е добре и да не е нищо сериозно, тенекетата се правят. А на ТРАЙЧО - "е те това е начина БРАТО" /бий, коли, бий, коли/ - съчуствам ти за трагедията която си преживял, не ми се иска никой да го сполети подобно нещо, но това означава ли, че всеки който не ти хареса да бъде пребит, а? СПРЕТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Пийс бабо, ПИЙС ;):shy:

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ами щом са го откарали с линейка.... значи Е нещо сериозно! :shy:

надявам се само този ентусиазъм с който пишеш и се кефиш да не бъде облят със ледена вода

 

не познавам Трайчо, ама ако чете тук, да вземе да напише какво се е случило а до тогава ще стискаме палци да се е разминало положението......

Редактирано от 1net

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ъъъ 1нет, виж сега,Във целия ти пост, единственното нещо за което си прав, относно темата която пуснах, е че пиша с ентусиязъм :shy: /егати ентусиязъма/. Пиша по този начин не с цел да се заяждам. Изразих се мисля пределно ясно, че съчуствам на Трайчо, както и на колегата който е карал Хондата. Също така се надявам той да се оправи бързо ... използвам случая ... чрез някой който го познава да му предам СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ. И на мен ми е болно за хора пострадали при ПТП, както и за счупена хонда бе хора. И мен ме е яд на тия дето ти дават книжката само срещу 100 лв. На толкова ли се оценява отговорността която поема човек който сяда зад волана? ;) На цялата тема скрития й подтекст беше: ХОРА СТРЕМЕТЕ СЕ ДА ИЗБЯГВАТЕ САМОРАЗПРАВА НА ПЪТЯ. Нищо хубаво няма да постигнете така. Живеем във 21 век. На всякъде по “белите” държави решават подобни проблеми по много по цивилизовани начини.Надявам се, че писаното до тук сте разбрали правилно. Още веднъж повтарям – нямам за цел да се заяждам с никого. Желая ви леки и безаварийни ... ама много ... километри с любимата Хонда ;);)

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

И двамата не сме прави за някои неща, но нека спрем до тук.....Мерси.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Наистина не е това начина наистина, но я се постави на негово място :shy: (Не ти го пожелавам) Преди време едно келеме блъсна баща ми на пешеходна пътека с едно ауди. И до днес бащицата го е страх да пресича ако има кола на по-малка дистанция то 45 метра. Та наистина пълно е с безобразници. Тоя пък к`фо седнал да я учи да кара при това в натоварен трафик около празниците, на хлъзгав терен и така. За учене има полигони. Да взема да изкарам аз камиона, пък да пусна мойта мацка да се учи да кара, ама тея да са на пътя а??? ;)

 

За това подписа ми е :

 

Не карайте с крака и ръце, а с ум и сърце

 

п.п.

Нищо лично към колегата DrOxBoLi ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Точно за това имах впредвид че не е това начина. Ще го хванеш ще го набиеш и какво. Утре пак ще си кара с купената книжка и ще прави дивотии. И на мен не веднъж ми е идвало да хвана някой който ме е засякъл и да го пребия, но с това най много да постигна престой в раьонното ;). Идеята ми беше, че въпреки че насилието в тая държава е ежедневие не само по пътищата и въпреки, че ние любителите на Хонда не сме "простаци" или каквито там на пътя, винаги има изключения. Точно на тях искам да кажа: ДРЪЖТЕ СИ НЕРВИТЕ ХОРА. Ще си позволя един пример: За съжаление не знам дали е възможно в БГ това, а и не искам да знам. В Австрия пред мен двама се удариха. Всички наоколо спряха и слезнаха да помогнат да излезнат водачите на колите. Когато ги извадиха, се оказа че нищо им няма. Реакцията им противно на моите очаквания беше да отидат един до друг, стиснаха си ръцете и почнаха да се прегръщат, да си благодарят че не са пострадали ;) НАПРАВО НЕ ЧУВАНО ЗА МЕН ;) Както и да е мисля, че по темата няма кой знае какво повече да се каже. Ако искате я заключете :shy: Нека се съберем на следващата среща и пием по едно за наше здраве, а на колегата със злополучния Сивик се надявам да се оправи наистина бързо, както и колата да мине с козметичен ремонт ;) Неприятно еП.С. Надявам се че виновниците в тази ситуация /двойката с лагуна/ ще си понесат всички Законови последствия за цялата тази работа.

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Само за информация- Сивика изглеждаше доста смазан отпред в дясно :shy:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...