Jump to content
Guest hanibalbg

Купувам Хонда Сивик!

Recommended Posts

Guest hanibalbg

Искам да купя Хонда Сивик 1.5-1.6 двигател ,4-врати (в краен 3),с климатик ,97г. и нагоре,по възможност нов внос. Около 5000лв. ще стигнат ли според вас??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hanibalbg

Колко горе долу вървят от 97г. и нагоре??Но да е склиматик и 4 варати.Просто искам да съм запознат колко да си приготвя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми приготви си едни 6 бона грубо , иначе от дупница и на 5 може да намериш ма като сложиш за ремонтите пак над 6 ще ти излезе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баце,

две неща ще кажа и е по-добре да не ги приемаш лично.

1. Според мен, има няколко основни източника на информация за цените на автомобилите, които могат да ти свършат работа. Mobile.bg, Mobile.de и, по отношение на хондите, секцията "Купува/Продава автомобили". На тези "места", както и във всичко, свързано с букви и цифри, е напълно достатъчно просто да четеш. Отваряш и търсиш. Личното мнение на мен или на Ташунко не е от значение.

Покупко-продажбата на автомобили е търговия - един човек продава и определя цена за продукта си, а друг, евентуално я дава. Всяка кола си има дадена цена и тя се определя от много неща. Затова просто отваряш специализираните сайтове, виждаш какво има на пазара и намираш отговор на въпроса си.

Питането ти, просто така във форума, е безсмислено.

Тъй като никой не е "цвете", директно казвам, че и аз съм хвърлял плява във форума, но мисля - взел съм си поука и вече се старая да не го правя. Опитай и ти. Така форумът ще съдържа смислени неща.

2. Не знам за колегите, но аз лично се дразня на хора, които пишат CiviK, Цивик, СиЖик и така нататък. Поне чети какво пишеш. Тъпо е да искаш да си купиш кола, която за много тук е икона, а дори не си положил усилия да напишеш името й правилно!

Приеми това като конструктивна критика и без да се сърдиш. Дано не съм бил прекалено рязък.

Редактирано от sharki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тия пари евентуално англичанка... ма пак са малко. Аз си търся японски хеч и съм склонен да се отпусна до 7-8-9... в зависимост от колата и вече втори месец не ми попада свястна обява. Така че или се въоръжи с търпение, или се мятай на някоя англичанка, или си занижи изискванията и скачай в някоя 5 ген. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SharkiМоже би не си формулирах правилно въпроса , за кето аз съм си виновен.Мисълта ми беше , дали според вашето ''Експертно" мнение за тази цена може да се вземе горедолу такава кола .Цените съм разгледал достатъчно добре и съм си нарвил горе-долу преценка но, ако се съгласиш с мен не варират в диапазон от +-200лв.Нали форумите са за това или този има някаква по-възвишена цел.Относно правописа на Сивик, след постването на темата не можах да си поправя заглавието с бутона Едит но, нали за това си има Модератори. И относно конструктивната критика съм напълно ЗА нея но, не и от хора обръщащи се на "баце","брато"."пич","батка" и т.н. Нищо лично но, другия път някой новак като зададе подобен въпрос или дай някакъв полезен съвет или не се прави на остроумен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Според мен, има няколко основни източника на информация за цените на автомобилите, които могат да ти свършат работа. Mobile.bg, Mobile.de и, по отношение на хондите, секцията "Купува/Продава автомобили". На тези "места", както и във всичко, свързано с букви и цифри, е напълно достатъчно просто да четеш. Отваряш и търсиш. Личното мнение на мен или на Ташунко не е от значение.

Покупко-продажбата на автомобили е търговия - един човек продава и определя цена за продукта си, а друг, евентуално я дава. Всяка кола си има дадена цена и тя се определя от много неща. Затова просто отваряш специализираните сайтове, виждаш какво има на пазара и намираш отговор на въпроса си.

Питането ти, просто така във форума, е безсмислено.

...к'во ви става ве ? Нали е форум тук ? Какво храните само хората ?... тоя не бил пуснал търсачката , другия не бил подгледнал специализираните сайтове...

айде ти като си голям експерт

кажи ми ,за колко най-малко пари ,може да се намери добър автомобил , какъвто търси колегата . Ето ти "извадка" от мобиле.бг :

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...&f1=details

на мен лично ,не ми става ясно ...тия по 5000 ли са за боклука или пък тия за 7 и 8 000 са с нереално високи цени.

...нека да обиколи по обяви , да ги закара тия коли някой да ги прегледа и тогава да се светне , че за тия пари , такава кола няма.

...тогава сигурно , ще си доволен ,че не те е занимавал с глупави въпроси , нали ?

...представи си ,че ти си обикалял точно за такава кола , и си видял ,че за 5000 няма да стане . Нещо против да споделиш с човека ?

Редактирано от chavdu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest deathripple

има и наистина очудващо евтини обяви в мобилето....скоро имаше един сивик 97-ма 6-та генерация седан с всички екстри за 4999 лв-тази обява не седя и два дена.....дали колата има някакви проблеми или собственика спешно иска да я продаде защото му трябват пари или някой просто иска да си смени колата без да търси печалба от нея или без да иска да си избие парите вложени в консумативи...всичко това няма значение.по една или друга причина има и евтини коли но човек си е длъжен да си гледа...евтина и читава кола трудно се намира....пък ето пример от форума http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=16195 приспаднете козметичните разходи по кожени салони фарове музики джанти и т.н неща и преценете за колко пари може да се купи такава кола ако човек не държи на такива неща

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...