Jump to content
Pliushtadin

Съединителя хлътна

Recommended Posts

Колеги, днеска сутринта като си карах колата всичко беше наред. Вечерта след работа съединителя ми беше като в кома. Аз го натискам той потъва, става супер мек и все едно карам на полусъединител( а съм го пуснал), дърпам го да се качи нагоре той пак омърлушен :hondarulez:. Скоростите също се привключваха по-кофти. Скоро си наливах антифриз, но източвах от маркуча (пробката не е бутана) - да не изпуска въздух или...Не вярвам да е от времето защото и вчера и оня ден и сутринта беше студено; и от мъглата едва ли е :worthy:Някакви идеи (освен да я закарам до Омбре) ?!Мерси и здравословно шофиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж си първо течноста в казанчето на съединителя, ако е черна или е намаляла най веровтно някоя от попите на съединителя ти се е прецакала. Ако е горната най вероятно ще имаш те до педалите. А най добре я закарай на Омбре :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен имаше спукан маркуч. Послушай Дрейк - провери си казанчето за течноста - ако е намаляла - имаш теч - или през помпата или през маркуч ! При мен педала потъваше - като доля течност и напомпа съединителя всичко се оправяше до следващия път и накрая смених маркуч :D (беше скъп да го Ева .. и беше на шибано място )Успех !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моя така "омекваше", започнах да включвам все по-трудно и се оказа горна помпа на съединитела.Но все пак в момента можеме само да гадаем, така че наистина си се ориентирал правилно към Омбре и компания!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

досипи ДОТ 5.1 колкото да стигнеш до сервиза... 5.1 защото ако не знаеш каква е сипвана (4,5,5.1), уж 5.1 е съвместима и с 4 и с 5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами уж си има течност (не е до горе все пак). Погледнах сутринта да не е жилото -не е. И пак тръгнах на работа с колата - ГОЛЯМА ГРЕШКА!Тунаит ще ми се проясни надявам се.P.S Сайта от вчера не е бъгясва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах подобен проблем, оказаха се 'гумички' :D

като гледам май и при теб е така
щом нямаш чувствителни загуби от течноста ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...