Jump to content
Guest zarrick

Браво на отговорните за форума!

Recommended Posts

Guest zarrick

Едно голямо БРАВО на шефовете за връщането на стария облик на форума и за оправянето на бутоните и други пак на кирилица. Извинявам се ако повтарям някои с тая тема, но не видях подобна, а ми се струва че си заслужава. Още веднъж: RESPECT :):)П.С. Даам, вече видях че повтарям темата от другия раздел и ще използвам възможността да едитна моя си пост преди да ме е затворил някои. Ако модераторите преценят могат да изтрият моята.

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ееее пак е якооо :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, мен :worthy: Хехе, пуснах я в препоръки и т.н. и т.н. ;)

Sorry, ShEfE. Друг път ще внимавам повече :hondarulez:

Моля всички да четат темата в раздел препоръки!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еееех,отново да се почуствам уютно! :hondarulez:Поздравления за "отговорниците" - отново сме с фирмения цвят !Дручко си е ......... :worthy:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Олееееееееееееееееее :hondarulez::worthy:;) Е така си е най арно ;) преди беше много гадно със синю - браво на "отговорниците" както каза колегата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest WaveMastaa

Уффф ко направихте бе, таман свикнах на синьото, айде сега пак в червено, преобърна ми се сърцето като го видях, викам си: аз ли обърках нещо, компа ли ми се бъгна, и като се поосвестих стоплих за ко стаа въпрос. Хубаво, е че се радвате на промяната, мене обаче синьото повече ми харесваше...лично мнение :hondarulez: И с тва май ше свикна :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз му се зарадвах като го видях.... точно преди коледните и новогодишните празници ни направиха много хубав подарак:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

вече съм мноо зле и ша зема да спра да спамя....и като ми се опредяля присъдата да се вземв у предвид /не бях сигурен за впедвид дали не е е една дума/току виж друго простили ама правопрса ми лош....ми ко стария стил добре че и колите се сменаят.... ма аре некой акорд нема ли?оно верно тука само рейсъри!а акорда не върви... не е кат сивика:)аре деееееееееееееееемрън мрън.....сори за спама ама....ко са................ай толкоз аз днес че и за утре щот нема за мое а гледам устаряваме:bow: иначе преди ехеееее малиииухааа шефа да са замисли ко ша раи кат устаретва с о са пише налииай стага съм се излагал утре ша са четаПс аре модераторотите ако ша трият нещо да ми пратят на ЛС ко са истрила да знам от ко ма срам:bow:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Абе stan4o, виде ли си уорна баце? Е така се става известен :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

у предвид /не бях сигурен за впедвид дали не е е една дума/

пише се и се произнася : "предвид" - състои се от думите "пред" и "вид" и произлиза от думата "предвиждане" и така е вярно да се използва имам предвид , предвид обстоятелствата и т.н. вариациите :у предвидна предвидв предвидх предвидч предвидиз предвиди други, са грешни и не бива да се използват във нашия мил форум където всички смятаме че сме образовани хора :)... надявам се това да отговаря на въпроса ти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...