Guest neshto #1 Публикувано 24 Декември, 2004 някой знае ли това honda ли е или е фалшива снимка, а ако е - каква? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #2 Отговорено 24 Декември, 2004 (Редактирано) ми тя снимката се казва "10-18-04-01-2005-Honda-CRX.jpg"незнам обаче какво да си мисля п.п по предното стъкло и капак е барано яко. Редактирано 24 Декември, 2004 от eftimov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #3 Отговорено 24 Декември, 2004 (Редактирано) ми има три варианта - honda insight + a) photoshop или b) някой и е махнал грозните калници + да речем един свестен мотор или 3) нов модел CRX (b-то направено от honda) но така това купе ми харесва много...п.с. не бе предницата си е точно honda insight, ако е пипано е калника отзад, ама аз гледах снимката много увеличена и не видях да е пипано върху нея...по- ми е вероятно да е или тунинг или наистина да е бъдещ модел, сайта в който го намерих има много други такива 2005-2006 бъдещи модели, които изглеждат истински ей го и сайта има много хубави неща:http://www.discountpartcenter.com/photos/spyphotos.htm Редактирано 24 Декември, 2004 от neshto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #4 Отговорено 25 Декември, 2004 Някъде гледах супер брутален тунинг на абсолютно същият модел Хонда ( истинска е ) - даже снимките са ми на компа , но не знам как да ги метна тука??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #5 Отговорено 25 Декември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #6 Отговорено 25 Декември, 2004 според мен си е фотошоп за съжеление Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #7 Отговорено 25 Декември, 2004 дано хонда се вгледат в тоя монтаж повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #8 Отговорено 25 Декември, 2004 Братле 100% не е фотошоп Даже снимката която е показал Сандо както изглежда е на същата Хонда, просто са и резнали малко ламарините и са и сложили тегави джанти, а Хонди като тази ( от на Сандо снимката ) като бях на бригадка доста такива видях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #9 Отговорено 25 Декември, 2004 Някъде гледах супер брутален тунинг на абсолютно същият модел Хонда ( истинска е ) - даже снимките са ми на компа , но не знам как да ги метна тука??? http://www.hit.bg/freehosting/- кликни на "сайт админ"потребител: hondasпарола: 123456- там на "файлов мениджър"- Browse, избираш файл от диска си- клик на Upload---после идваш тук, пишеш мнение клик на "IMG" и въвеждаш за URL: http://hondas.hit.bg/imetonafajla.jpg който си качил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #10 Отговорено 25 Декември, 2004 Братле 100% не е фотошоп Даже снимката която е показал Сандо както изглежда е на същата Хонда, просто са и резнали малко ламарините и са и сложили тегави джанти, а Хонди като тази ( от на Сандо снимката ) като бях на бригадка доста такива видях и аз бях и аз видях ама трудно ще ме убедиш че е истинска Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #11 Отговорено 25 Декември, 2004 Май на някой хора тука не им се спи А? Аре честита коледа колеги, живи и здрави и всичко най най!!!!! ( сори за офффффффффффффтопика )Мерси "Нещо" - ще опитам ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #12 Отговорено 25 Декември, 2004 (Редактирано) Братле 100% не е фотошоп Даже снимката която е показал Сандо както изглежда е на същата Хонда, просто са и резнали малко ламарините и са и сложили тегави джанти, а Хонди като тази ( от на Сандо снимката ) като бях на бригадка доста такива видях интересно, защо са й сложили такива ламарини ала ситроен, на мен са ми много грозни, а без тях определено би ми било любимото купе на хонда.. а ако се махне батерията за да стане лека и й се сложи един двигател от type R примерно ще е супер между другото от онзи сайт, новото mitsubishi eclipse също много ме кефи:img 1img 2img 3също и mercedes SLR :fun:P.S. там има и линкове с видео и ей този сайт на явно си падат по хонда, все са едни такива дето превъртат скоростомера:http://www.teamrice.org/tr4.0/video.html Редактирано 25 Декември, 2004 от neshto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #13 Отговорено 25 Декември, 2004 (Редактирано) - е на мене тва ми пролича на същата Хонда П.С. - Нещо, може ли тва да го използвам и за в бъдеще или да ми обясниш как да си направя собствена такава "врътка". Ако искаш мога да сложа снимки на една от рекламните коли на Алпин ( сивик 7ма ) които направо не са за хора!?!?!?!?!? Редактирано 25 Декември, 2004 от gena_g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #14 Отговорено 25 Декември, 2004 (Редактирано) П.С. - Нещо, може ли тва да го използвам и за в бъдеще или да ми обясниш как да си направя собствена такава "врътка". Ако искаш мога да сложа снимки на една от рекламните коли на Алпин ( сивик 7ма ) които направо не са за хора!?!?!?!?!?ами слагай колкото искаш, аз преди малко го регистрирах това. а този тунинг.. то е толкова променено, че преди това може да е било и трабантче все пак може да е било и CRX преди това? ето какво става примерно като се премести предната гума отзад с photoshop: P.S. а виж тази от mobile.bg - CRX, май по-скоро е било CRX. Но и колко Honda Insight, като се махнат ламарините става за CRX следваща генерация Редактирано 25 Декември, 2004 от neshto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #15 Отговорено 25 Декември, 2004 ами слагай колкото искаш, аз преди малко го регистрирах това.а този тунинг.. то е толкова променено, че преди това може да е било и трабантче все пак може да е било и CRX преди това?ето какво става примерно като се премести предната гума отзад с photoshop: Мерси много, мисля да ви покажа много тегавата ( извънземната ) Хонда.А за тва на фотошопа що не го пробваш с некви готини и големи джанти и да няма разстояние м/у гумата и калника- тогава сигурно ще изглежда по-добре!?!?!?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #16 Отговорено 25 Декември, 2004 (Редактирано) А за тва на фотошопа що не го пробваш с некви готини и големи джанти и да няма разстояние м/у гумата и калника- тогава сигурно ще изглежда по-добре!?!?!?!?!?ами защото не ми се занимава, а и вече имаме за пример това: което според мен все пак е истинско а не е правено с фотошоп, защото двете гуми са под различен ъгъл, сенките са си на място под колата се вижда правилно гумата и т.н. Редактирано 25 Декември, 2004 от neshto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #17 Отговорено 25 Декември, 2004 (Редактирано) Абе всъщност тези снимки дето ги сложих като ги позагледах , май са си баш на ЦРХ ама със съвсем други фарове и брутални раздувки - вече и аз не знам.?.?.?.? - много тунинг , много нещо !!!!!Иначе тази снимка според мен си е 100% истинска. Редактирано 25 Декември, 2004 от gena_g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #18 Отговорено 25 Декември, 2004 бле, оказа се че първоначално тази снимка е била тук:http://www.photoshopjunkie.com/images/gallery/insight.jpgа като видиш домейна, става ясно какво е на едно място коментираха, че мястото под капака е много малко и нищо друго не можело да се напъха там.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #19 Отговорено 25 Декември, 2004 Абе истина или не, няма значение. Хондата изглежда много, много добре и ако някой я е направил така на фотошоп мога само да му кажа ЕВАЛА.Макар че на мене ми изглежда нещо което е напълно възможно да съществува. Хората от ЕН ЕС ХИКС Ферари правят, пък кво остава за това !?!?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Fire Blade #20 Отговорено 25 Декември, 2004 ХОНДАТА Е ИСТИНСКА ИМАМ Я НА СНИМКИ ОТ АВТО САЛОНА ЖЕНЕВА 6ТЕ СИ РАЗГЛЕДАМ СНИМКИТЕ И 6ТЕ ВИ КАЖА КАКВА Е А ПАК МОЖЕ И ДА ВИ ПУСНА СНИМКИТЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #21 Отговорено 25 Декември, 2004 Това е Хонда Инсайт. Предлага се само за САЩ и Япония и е с хибридно задвижване Не знам доколко тази снимка е правена, но колата определено е същата.П.П. Хондата с фарове от Форд Фокус е тунингован CRX 2-ра генерация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #22 Отговорено 25 Декември, 2004 Това е Хонда Инсайт. Предлага се само за САЩ и Япония...И за ЕВРОПА се предлага.Похлупаците които закриват Задните колела са сложени с цел подобряване на аеродинамиката.Купето е изработено от Алуминии, също като NSX-а.Въпросната снимка е МОНТАЖ - добра "фотошопска" работа е Ето оригиналната снимка: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #23 Отговорено 25 Декември, 2004 а весела коледа на всички :fun:ADH, е признавам, че имаш всички снимки на хонди, а и ги знаеш наизуст според теб в тези похлупаци намират ли се някакви чаркове или могат да се изрежат?аз като разглеждах уеба не намерих някой да го е направил, ама има един пък който си е сложил турбо на insight-а и от две години описва какво става с колата (той е пенсионер който пътува из USA защото се чуди какво да прави) и с турбото става към 95-100 конски сили, докато харчи 3-3.5 литра на 100 км... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #24 Отговорено 25 Декември, 2004 ей тази даже и с капаци на задните гуми ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #25 Отговорено 25 Декември, 2004 според теб в тези похлупаци намират ли се някакви чаркове или могат да се изрежат? Имат чисто декоративна функция (както казах вече, за по-обтекаема форма на купето) - нищо повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #26 Отговорено 25 Декември, 2004 Дам тази хонда добре е станала на photoshop. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #27 Отговорено 25 Декември, 2004 Абе всъщност тези снимки дето ги сложих като ги позагледах , май са си баш на ЦРХ ама със съвсем други фарове и брутални раздувки - вече и аз не знам.?.?.?.? - много тунинг , много нещо !!!!!Това на снимките, които си сложил е CRX 2gen, на който е монтиран кит, който го бях гледал в някакъв сайт на самата фирма производител. На същата страница имаше и други подобни китове, с които CRX-а почти придобиваше нов облик, включително имаше и някакво кабрио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #28 Отговорено 26 Декември, 2004 Photoshop е велика програма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #29 Отговорено 27 Декември, 2004 Хора не знам дали е истинска ама силно се надявам да е понеже е много добра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #30 Отговорено 27 Декември, 2004 ха ха вие луди ли сте не виждате ли че е фотошоп я се загледаите във вратата а тая оранжевата срх си е истинска на едно приателче от разград е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #31 Отговорено 28 Декември, 2004 Въпросната снимка е МОНТАЖ - добра "фотошопска" работа е Жалко Монтажът ми допадна много повече, това ми прилича на Ситроен и ама хич не ме кефи!п.п. много мразя френски коли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове