Jump to content
operwall

Имаме ли нужда от КАТАЛИЗАТОР

Recommended Posts

Здравейте съфорумци. Наскоро усетих, че на мойта колица май и е заминал катализатора... Преди да предпиема някакви мерки исках да ви попитам дали някои знае дали може да се замени с гърне... или по точно.. Дали е по добре с гърне или просто да се изреже и да се замести с тръба ???? Надявам се темата да помогне и на други съфорумци :lol: Благодаря..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

единственото правилно решение е да заменим стария катализатор с нов! В големите градове има прекалено много коли, за да карат всички без катализатори. Ако скоро започнете да усещате проблеми с дишането, знайте , че причината за това е , че вие и вашите познати карате от години без кат. /// замислете се :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Niakoi

единственото правилно решение е да заменим стария катализатор с нов! В големите градове има прекалено много коли, за да карат всички без катализатори. Ако скоро започнете да усещате проблеми с дишането, знайте , че причината за това е , че вие и вашите познати карате от години без кат. /// замислете се :dry:

Нека се замислят господа дупетатите като пишат законите. Колата ми е с катализатор, ама понеже била над 100 коня, нямало значение, че има такъв - плащам данък като за права тръба. Ако ми се прецака катализатора, няма да сложа друг! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Катализтор ли? ХА! Когато се спрат сините междуградски икаруси, и заводи като кроношпа-бургас, и автомобилния парк на БГ да не е 90% голфове, астри, фиатове, рендета, фордове и пр. до 96а година и на по 300000+км.(предимно печки или принудитлно с АГУ заради абсурдния стандарт в който съществуваме), и стандарта на живот да се поне малко поизравни с тоя на нормалните евопейски държави, че да не се налага 90% от прихода да е за храна и разходи за ток и вода... - амиии да, може и да се замисля дали е правилно от екологична гледна точка да съм или да съм без катализатор... До тогава - хора осъзнайте се, живеем в черна дупка, наречена България и всичко което можеш да прекараш пред, или около "закона" без да те хванат е ПРАВИЛНО. Иначе колегата sCoff го каза най добре в един друг топик - "живеем в страната на ограничените възможности" и нищо, ама нищо значимо за "държавицата" не зависи от нас.И на мен не ми е приятно да гледам боклуците (било то отпадъци или мангали) по улиците и си хвърлям моите отпадъци в предназначените за това контейнери(когато ги има де, иначе стискаш и продължаваш да търсиш, нямаш избор), ама не съм забелязал да е станало по-чисто от това. Така че, ДА или НЕ за катализатор? Ми моя съвет е както ти е угодно. Ако можеш и DOCH VTEC сложи под капака, стига да избегнеш сичките абсурдни БГ регулации - тогава направо :lol:

Редактирано от zarrick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

Niakoi - аз имах 2 и пак плащам като права тъба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

по темата. слагай резонатор вместо права защото колата ще ти дрънчи с правата тръба и ще те дразни ... дали да сваляш катализатора ... ако е заминал ... да ако можеш да го замениш с нов бих те посъветвал да направиш точно това ... като другите не се сещат да пазят въздуха, сещай се поне ти ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest operwall

Прав си приятелю, наистина екологията е важно нещо... но мисля че нов ще дойде добре.. Продължавайте с развиването на темата ЗА или Против да караш с Катализатор ??? не се ли вдига мощността или конски сили, ако нямаш катализатор... Еее.. предполагам, че ще са 2,3 коня... или ... ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...