Jump to content
Guest pitbuls

недостиг на бензин от помпата при завой

Recommended Posts

Guest pitbuls

ми пич и при мен го има тоя проблем,ама моита не прексава а като завивам почва да каркори все едно свар6ва бензина,ама си варви.това се появи след като сменях марку4 на бенз помпа,и си мисля 4е не сам я монтирал водоравно,както трябва,но може и да имам ваздух в системата,понеже не обезвазду6их от бенз филтар,както си му е реда.така 4е ако си бутал не6то по системата,може да пробва6 с обезвазду6аване.успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stoyanov75

ми пич и при мен го има тоя проблем,ама моита не прексава а като завивам почва да каркори все едно свар6ва бензина,ама си варви.това се появи след като сменях марку4 на бенз помпа,и си мисля 4е не сам я монтирал водоравно,както трябва,но може и да имам ваздух в системата,понеже не обезвазду6их от бенз филтар,както си му е реда.така 4е ако си бутал не6то по системата,може да пробва6 с обезвазду6аване.успех

Нищо не съм слагал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това при колко бензин се случва?За да засмуква въздух трябва или почти да нямаш бензин или някъде над филтърчето на помпата да имаш цепка и тази цепка като остане на сухо да засмуква въздух.Като си играеш с манометъра имай предвид че нормалното налягане е от около 1.8 до около 3 атмосфери в зависимост от моментното натоварване.Системата не се обезвъздушава, не се занимавайте с дивотии.Защо просто не свалиш помпата да я огледаш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Системата не се обезвъздушава, не се занимавайте с дивотии.

Това не е дивотия! Това е тъпотия, която ме кара да се срамувам че съм част от фенклуба!Крайно време е да се променят правилата така че да неможе всеки да пише каквито му падне глупости!!! Хората търсят помощ и ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ, а получават пулове, хидравлични повдигачи, обезвъздушаване и непомня вече какви още ....... !!! Във всяка тема вече има офтопик и чат! Ако ви харесва така, ок! Ако не, замислете се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хидравлични повдигачи

Това беше култово :lol: Забийте го някъде да се вижда що за простотия е нахлула в раздел технически :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това при колко бензин се случва?За да засмуква въздух трябва или почти да нямаш бензин или някъде над филтърчето на помпата да имаш цепка и тази цепка като остане на сухо да засмуква въздух.Като си играеш с манометъра имай предвид че нормалното налягане е от около 1.8 до около 3 атмосфери в зависимост от моментното натоварване.Системата не се обезвъздушава, не се занимавайте с дивотии.Защо просто не свалиш помпата да я огледаш?

Ами там е проблема че не го прави при много малко бензин.На 15-20 литра например ми го прави.Което спроред мен не е никак малко.Не съм я оставил например с 5 литра и като ми направи проблема тогава да съдя че имам проблем.А наистина проблема е констатиран при 15-20 литра бензин и си мислия че на това количество не бива да ми прави така.А първата ми стъпка към отсраняване на проблема беше почистване на резервоара преди 4-5 дни.Но пак ми го прави това. И следващата стъпка към която мислех да прибегна е тоячно това което ме съветваш ти Емо-а именно да огледам помпата.А колкото до тази цепка на помпата за която ми говориш искам да те питам нещо-твоята помпа е същата предполагам ....значи и при теб ако има малко гориво щте го прави тоя проблем.Но прави ли го и ако го прави на колко гориво ти го прави.Да видя каде горе долу на какво количество гориво е нормално да го прави ако изобщо го прави твоята.....Представяш ли си ако пък я понатоваря колата например на италиянска гонка тва значи на всеки завой да ми глъхне и почти да спира.А предполагам ти като се пускаш на пистата нямаш проблем с това по завоите нали. Мерси също за съвета Емо ще погледна помпата.Ако се сетиш още нещо ми дай пак напътствия.Мерси предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

темата е :dunno: .....без думи.Аре малко намалете :angry:!!!Ако влезе да чете човек който тепърва се насочва към Хонда - незнам какво ще си помисли, но най малкото ще :bye: П.С. На Италианското си имаме помощници и в движение на всеки завой ни доливат бенз яко!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

темата е :plane: .....без думи.Аре малко намалете :P!!!Ако влезе да чете човек който тепърва се насочва към Хонда - незнам какво ще си помисли, но най малкото ще :lol: П.С. На Италианското си имаме помощници и в движение на всеки завой ни доливат бенз яко!!!

2-ра помпа ли слагаш.дай малко инфо.и аз искам да нямам проблеми така че що да не направя и тоя вариант :PА пък целта на темата ми е не да се учат тия дето тепърва се насоват към Хонда-а целта ми е да си оправя колата и се допитвам до тия дето разбират. Редактирано от stoyanov75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не знам дали мнението ми ще ти помогне , но защо си се насичил към помпата ? Не подозираш ли , че някъде по инсталацията имаш слаба връзка и именно при завой се получава подобна загуба :plane: На мен лично именно на Калояново ми се случи при завои , проблема беше в ЕКУ-то , но ако никой не ти е бърникал в него , не би трябвало да е от там !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам втора помпа бе човек, но това което питаш е много, ама много странно!!!Това е като "гасне но само на десен завой" (за карбуратор говоря обаче)П.С.Оставял съм с минимум на минимумите на гориво в резервоара и не ми се е случвало така както при теб!Случва ми се когато е по-пълен резервоара колата да ми върви по-добре, отколкото с по-малко гориво - но това е друго вече....................

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам втора помпа бе човек, но това което питаш е много, ама много странно!!!Това е като "гасне но само на десен завой" (за карбуратор говоря обаче)П.С.Оставял съм с минимум на минимумите на гориво в резервоара и не ми се е случвало така както при теб!Случва ми се когато е по-пълен резервоара колата да ми върви по-добре, отколкото с по-малко гориво - но това е друго вече....................

Ами тва прави колата и аз тва питам :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали мнението ми ще ти помогне , но защо си се насичил към помпата ? Не подозираш ли , че някъде по инсталацията имаш слаба връзка и именно при завой се получава подобна загуба :huh: На мен лично именно на Калояново ми се случи при завои , проблема беше в ЕКУ-то , но ако никой не ти е бърникал в него , не би трябвало да е от там !

мерси за инфото.явно ще се наложи проверка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Това е като "гасне но само на десен завой" (за карбуратор говоря обаче)....................

Едва ли е това :) , CRX-а ти не вярвам да е с карбуратор!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stoyanov75

Това е като "гасне но само на десен завой" (за карбуратор говоря обаче)....................

Едва ли е това :newbie: , CRX-а ти не вярвам да е с карбуратор!!!
:) да така е прав си-не е с карбуратор :P като казах тва прави колата и аз тва питам имах предвид отговора на колегата който каза че това което питам било странно :P Редактирано от stoyanov75

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Аз съм този който писа че питаш странни неща :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата може да се затваря.Смених помпата и вече няма проблеми :blink::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодарности на всички колеги допринесли за решаването на проблема :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

добре де, нещо счупено имаше ли по помпата? Проблемът ясно че е бил там някъде ама разбрали точно какъв е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...