Jump to content

Recommended Posts

Горе посочения колектор ми пристигна днес (4-1)и крайният изход на трабата долу е 50 мм ,въпросният колектор е за Б серия. Въпросат ми е следния този колектор за Сток генерация ли е :rolleyes: и някои от вас които ползват такива нека споделят с какви диаметри са , аз лично мислех че ще е на 63 с стената на трабата или вутрешен 60.3 мм.благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе посочения колектор ми пристигна днес (4-1)и крайният изход на трабата долу е 50 мм ,въпросният колектор е за Б серия. Въпросат ми е следния този колектор за Сток генерация ли е :rolleyes: и някои от вас които ползват такива нека споделят с какви диаметри са , аз лично мислех че ще е на 63 с стената на трабата или вутрешен 60.3 мм.благодаря

Моя колектор също е на 50 а генерацията ми е на 53.5 и мисля че колата се чувства много добре ,пък и тя си го доказва де :/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понка и аз ти казах същото,ня какво да му мислиш,мятай колектора сичко си е ОК :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

понка и аз съм съгласен с тях щом е на толкова няма да има смисъл от пове4е.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой би ли споделил рънарите на колко трябва да им е входа те са малко елипси ама все пак вертикално и хоризонтално размерите на отвора какви трябва да са ..... аз мисля че рънарите са по важни на колко мм-а са но все пак ... ако някой знае нека сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точен отговор не мога да ти дам, но е добре рънър-а да е милиметър-два по-голям от изхода на главата. значи ако измериш обиколката на тази "елипса" на изпускателния порт на главата, ще получиш някаква тръба която е със диаметър Х която има същата обиколка. Тази тръба може да се сплеска, за да се получи елипсата. Ориентировачно, това е добра тръба за рънъри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А колко "мм" трябва да е отвора на сток Б16 глава ? понеже не сам свалял още да измеря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...