p0nka7a 0 #1 Публикувано 14 Ноември, 2007 Горе посочения колектор ми пристигна днес (4-1)и крайният изход на трабата долу е 50 мм ,въпросният колектор е за Б серия. Въпросат ми е следния този колектор за Сток генерация ли е и някои от вас които ползват такива нека споделят с какви диаметри са , аз лично мислех че ще е на 63 с стената на трабата или вутрешен 60.3 мм.благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 14 Ноември, 2007 Горе посочения колектор ми пристигна днес (4-1)и крайният изход на трабата долу е 50 мм ,въпросният колектор е за Б серия. Въпросат ми е следния този колектор за Сток генерация ли е и някои от вас които ползват такива нека споделят с какви диаметри са , аз лично мислех че ще е на 63 с стената на трабата или вутрешен 60.3 мм.благодаряМоя колектор също е на 50 а генерацията ми е на 53.5 и мисля че колата се чувства много добре ,пък и тя си го доказва де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #3 Отговорено 15 Ноември, 2007 Понка и аз ти казах същото,ня какво да му мислиш,мятай колектора сичко си е ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 15 Ноември, 2007 понка и аз съм съгласен с тях щом е на толкова няма да има смисъл от пове4е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #5 Отговорено 15 Ноември, 2007 А някой би ли споделил рънарите на колко трябва да им е входа те са малко елипси ама все пак вертикално и хоризонтално размерите на отвора какви трябва да са ..... аз мисля че рънарите са по важни на колко мм-а са но все пак ... ако някой знае нека сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 16 Ноември, 2007 точен отговор не мога да ти дам, но е добре рънър-а да е милиметър-два по-голям от изхода на главата. значи ако измериш обиколката на тази "елипса" на изпускателния порт на главата, ще получиш някаква тръба която е със диаметър Х която има същата обиколка. Тази тръба може да се сплеска, за да се получи елипсата. Ориентировачно, това е добра тръба за рънъри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #7 Отговорено 17 Ноември, 2007 А колко "мм" трябва да е отвора на сток Б16 глава ? понеже не сам свалял още да измеря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове