Jump to content
Guest wwwolfish

Ел.стъкла

Recommended Posts

Guest wwwolfish

Здравейте,Прозореца ми нещо се мъчи като го свалям.Външната лайсна която уплътнява стъклото е леко изкривена и ми се струва,че даже може да влиза вода.По стъклото има малки надирания-явно нещо го подпира.Какво може да е? Иначе си работи.За дясна врата става въпрос.Колата е само с две врати. Как да оправя външното уплътнение като е изкривено навън?Да го изкривя към прозореца ли? Прави ми впечатление,че левия прозорец при отваряне се замислия за част от секундата,потропва леко изведнъж и тръгва надолу.Нормално ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами махни кората и виж. При мен имаше такъв проблем и беше породен от отлепване на уплътнението на релсите по който се движи стъклото. В едим момент от движението си стъклото просто прерязваше цялото уплътнение. Сваляш всичко лепиш на ново всичко с силикон. Това беше решението на проблема в моя случай.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer

и моите се мъчат нещо ... слушах че някакви спрейчета имало дето решавали проблемите .. ама не знам. аз от няколко дена се оглеждам и не мога да видя да се продава някъде. някой ако знае къде има да свирка :cool: иначе принципа е - пръскаш уплатненията с него и те някак си стават по-хлъзгави и стъклото се движи по-лесно. не съм го тествал, търся спрейче още.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега моите и двете се мъчха здраво защото са стари уплътненията и залепват като постоят 3-4 4аса вдигнатиотиваш до мосиу бриколаж или някой такав магазин и си купоуваш силиконов!!!! спрей сваляш стъклото и прускаш по цялата лайсна отгоре и отдоло да влезе чак по водачите във враите и си решаваш проблема поне за 3 месеца като изсъхне и пак пръскаш иначе аз си купих един милярд от тия спрейчета ВД40 Моторекс и квото се сетиш и нищо не помага спират да се мъчат 2 4аса и и после пак наново !! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...