Jump to content
Jeepers

Прелюд турбо 2 бара !

Recommended Posts

Амо като търсих инфо за прелюдите с турбо се натъкнах на това доста ме впечатли,дано да не е пускано и да ви хареса ако някой мисли че не е за тук да го измести! klipa :unsure: Това е просто нечовешко :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бива ама чак нечовешко :unsure:

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих казал че твърде много бива. Наистина много зверски скъсяваше дистанцията, а това не е толкова лесно. Дори напротив. Загубиш ли старта, ти трябва много Power за да се върнеш в състезанието.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ami ако се загледате имам чуство че сякаш тръгва на парад прелюда или е знаел че ще бие и не се напъна на старта.Другото което е забелязахте ли че е с оригинални 15ки отпред! отзад 17ки! а като гледах частите които са купувани набарах едно адско сайтче и 2часа само разглежам кво има :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:unsure: аз само това мога да добавя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дейййййййййййййййййййййй !! :unsure:Тоя ме върна у предучилищната....бахти дзвера, колко кротичко стартира...пък ква стана тя :angry: Само дето, както е отбелязал Джийпърс...не сфанах баш защо по-големите джанти са изодзадзе, при положение че това е драг и колата е с предно ?! :huh: Сигурно толко и ми разбира главата...ама карай. (да не спамя много)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина лоша работа... ама това си е баш драг количка - вижте как я добутаха обратно - като тия на божура е явно.Но наистина не виждам и аз логиката на задните огромни джанти... БИ трябвало... абе всъщност той не е искал още от началото според мен да вземе старта, защото с тия малки гуми могат да кажат и Михо и Дильо, че се въртят до 3та!!! Тоест, той е знаел, че ще стартира лошо но явно е търсел максимална скорост - да го настигне и подмине. Но това ПАК не обяснява задните гуми...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е доста е напомпан уууу напеаво изкриви червената стрела :unsure::angry::huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи гумите са по малки отпред за да се килне напред колата за по голямо сцепление ама искам да кажа друго с малките защо не е с няки драг гуми от тез големия профил те са специални а тез са обикновенни или някви сликове споерд мен.Големи 17ки сликове няма смисал и затова за отзад нормални :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

...ми то най гадно накрая да изпуснеш победата,оня тъкмо е отписал Хондата и хоп Прелюда отпред :cool:

Редактирано от Еди Ведър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Ех,баце да вземеш да надуеш и твойто прелюдче така!Ако имам пари направо на Type R се мятам,никви swap-ове,никви турбини!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нищо братле неможе да работи като турбо! сега водим малко преговори за турбинирането на тежката артилерия в гаража :D вчера я препалих пак и от утре е на манежа и си чака турбото :) ама има млако въпросче дали буталата и биелите от ф22а са еднакви като на ф20 за да надувам много :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...