Jump to content
Accord6

Рос Браун в Хонда

Recommended Posts

http://clubf1.net/novina.php?n=3922[/url]']Рос Браун се присъедини към Хонда на позицията шеф на екипа. Британецът ще носи пълна отговорност за създаването на болида на японския тим. Рос ще работи съвместно с Ник Фрай, чиято нова длъжност е главен изпълнителен директор на отбора.

„Много съм развълнуван да се присъединя към екипа на Хонда – коментира назначението си Браун. – Хонда има невероятно минало във Формула 1 и възможността да помогна на отбора да реализира своя потенциал, представлява ново предизвикателство за мен в спорта.”

От своя страна Ник Фрай обясни, че с назначението на Рос Браун в Хонда няколкомесечният процес по подсилване на екипа е приключил.

В продължение на 10 години Браун бе технически директор на Ферари и заедно с италианците завоюва шест конструкторски титли. През сезон ’07 той си взе едногодишен отпуск, а към края му преговаряше със Скудерията за евентуалното си завръщането си. Проблемът бе, че Браун не желаеше да се върне във Ферари на предишния си пост, а като шеф на екипа. Това обаче явно не е било възможно.

Рос Браун започва работа в Хонда на 26 ноември 2007 г.

Ха да ни е честито ;)

Дано с новите попълнения да се завърнем там където ни е мястото Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересна новина ;)Дано е за добро .... не че има накъде по-лошо де , ама :) .... поне пред бмв да дръпнем , ако пред макларън и ферари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току виж този сезон е по-интересен за хонда феновете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надали може да е по разочароващ от изминалия :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Мен новината ме радва - страхотен специалист е ! А пък и Ферари не са същите без него -вижда се - втори в шампионата все пак !,ако не се смята тъпоумното дисквалифициране на Макларън.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Много се надявам да оправи отбора най-накрая,да върне славата от началото на '90! :lol::cool:

Редактирано от darius

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.drive.ru/autosport/2007/11/13/642830.html DRIVE.RU — Именитый Росс Браун встал у руля команды Honda Формулы-1 _ Човекът все пак е само шеф а наще са в такъв колапс че "нестава само с акъл - требе и бачкане" Мисалта ми е че колкото и да е добър си требе чистонова кола и ако вече не са в крайната фаза на проекта и , догодина не очаквам чудеса па дори и Господ Браун да слезе . :/ От тазгодишната нищо не ставаше -язък за добрата идея с екологичната окраска но тя така и вървеше - кат неккъв "хибрид " :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новината е много добра и изненадваща , на мен не ми се вярваше, че може да дойде в Хонда - сигурен съм, че ще е за добро. Реално очаквам по-сериозни резултати през 2009 , надявам се да ме опровергаят :angry: .За сега се надявам обаче да ни оправи стратегията още 2008 защото досегашната беше плачевна .. винаги хората отговарящи за това избираха най-неодходящата ....Абе с две думи - Да ни е честито !!!! :devil:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...