krasio 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2007 Здравейте , аз съм нов в този форум . Първо да се представя , казвам се Красимир. Скоро си купих HONDA Accord 2.0 Tdi 97г. Всичко беше добре , няма тракане , хлопане , минах стенд , минах и през елкома , но от вчера обтягащата ми ролка на пистовият ремък започна са скърца ужасно , свалих я и установих че оста на механизма е износена . Та за това да ви попитам колко може да струва ролката с механизма , да се настроя за цената , защото не мога да намеря никаква ценова листа или някои сервиз в Google. И ако някои може да ми каже как да си сваля плафоните на вратите , че нещо не мога. Благодаря предварително!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasio #2 Отговорено 10 Ноември, 2007 ремъка съм го сменил , сложих ремък на Дайко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkotenev 0 #3 Отговорено 12 Ноември, 2007 А къде от Стара Загора може евентуално да се вземе въпросната ролка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milkotenev 0 #4 Отговорено 13 Ноември, 2007 Днес в Nipparts(Ст.Загора) казаха цена от 284лв за ролката Това ли е единствения вариант или има по-евтина алтернатива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #5 Отговорено 13 Ноември, 2007 е трябва да има и по евтин вяриант-провери в склада срещу автогарата - ЕВРО 07 както и в магазина на хаджи димитър и в магазин тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio 0 #6 Отговорено 14 Ноември, 2007 Благодаря за инфото , 6те проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio 0 #7 Отговорено 14 Ноември, 2007 но няма да отхварля и други предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIGIGI 0 #8 Отговорено 14 Ноември, 2007 но няма да отхварля и други предложения Ей сега ще ти дам едно въпреки че не знам дали е същото...На моята когато сменях ангренажа бях свалил и обтягащия механизъм на пистовия ремък и като завъртях ролката и се чу лек шум. Обаче при мен самата ролка вътре имаше вграден нормален лагер иначе като го погледнеш отдалече не може да се разбере щото изглежда като едно с ролката и цялото беше покрито с мръсотия. Аз тогава на късмет имах останал отнякъде чисто ново лагерче със същия размер и избих леко стария и набих новия после.Честно казано не вярвам твоята да е същата но поне можеш да провериш. Все пак едно такова лагерче е няколко лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasio #9 Отговорено 14 Ноември, 2007 моят проблем е при механизма , не е от самата ролка , оста на която се поставя ролката е износена и става едно прескачане на целия лагер , а иначе ролката ми е здрава , просто механизма е за подмяна. Но благодаря все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasio #10 Отговорено 18 Ноември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasio 0 #11 Отговорено 21 Ноември, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове