Jump to content
krasio

Обтягаща ролка

Recommended Posts

Здравейте , аз съм нов в този форум . Първо да се представя , казвам се Красимир. Скоро си купих HONDA Accord 2.0 Tdi 97г. Всичко беше добре , няма тракане , хлопане , минах стенд , минах и през елкома , но от вчера обтягащата ми ролка на пистовият ремък започна са скърца ужасно , свалих я и установих че оста на механизма е износена . Та за това да ви попитам колко може да струва ролката с механизма , да се настроя за цената , защото не мога да намеря никаква ценова листа или някои сервиз в Google. И ако някои може да ми каже как да си сваля плафоните на вратите , че нещо не мога. Благодаря предварително;)!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasio

ремъка съм го сменил , сложих ремък на Дайко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде от Стара Загора може евентуално да се вземе въпросната ролка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес в Nipparts(Ст.Загора) казаха цена от 284лв за ролката :D Това ли е единствения вариант или има по-евтина алтернатива :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е трябва да има и по евтин вяриант-провери в склада срещу автогарата - ЕВРО 07 както и в магазина на хаджи димитър и в магазин тунинг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но няма да отхварля и други предложения :)

Ей сега ще ти дам едно :) въпреки че не знам дали е същото...На моята когато сменях ангренажа бях свалил и обтягащия механизъм на пистовия ремък и като завъртях ролката и се чу лек шум. Обаче при мен самата ролка вътре имаше вграден нормален лагер иначе като го погледнеш отдалече не може да се разбере щото изглежда като едно с ролката и цялото беше покрито с мръсотия. Аз тогава на късмет имах останал отнякъде чисто ново лагерче със същия размер и избих леко стария и набих новия после.Честно казано не вярвам твоята да е същата но поне можеш да провериш. Все пак едно такова лагерче е няколко лева. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasio

моят проблем е при механизма , не е от самата ролка , оста на която се поставя ролката е износена и става едно прескачане на целия лагер , а иначе ролката ми е здрава , просто механизма е за подмяна. Но благодаря все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...