Jump to content
Jimmy

един филм, който всеки трябва да изгледа

Recommended Posts

торента е в Zamunda.net, а филма се казва:

An Inconvenient Truth / Неудобна Истина (2006)

нещата отиват на зле

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Toчи се ;)Трябва до повече хора да достигат тези филми , защото малко от нас се замислят как преебаваме природата и как потребяваме ресурсите . Един ден земята отново ще бъде в 1 клас .... ще се живее в пещери и т.н. , а причината ще сме си е направили сами. Гледах наскоро подобно нещо за водата . Ако продължаваме да я хабим на поразия все едно е нищо може децата или внуците ни да нямат повече от 200гр вода на ден . Няма да има с какво да се къпят , камо ли да си мият колите . Всъщност и храна няма да има освен синтетична защото няма да има с какво да се полива . Въздухът също ще е ужасен защото без вода няма да има дървета които да отделят кислород .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах го още като излезе...фимето е мн добро.. заслужава си да се отдели време да се изгледа...а дококото дочух в момента май щели да му отнемат оскарите поради липса на на научна достоверност или нещо от сорта...>?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега гледах филма много е добар.Който не го е гледал да го гледа няма да сажелява ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Гледайте и A Crude Awakening: The Oil Crash...май няма още дълго да караме колите си...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Garrett

Всеки си казва, абе аз сега така ще си я карам, пък тези след мен да му мислят.... това в комбинация с интересите на гигантите в петролния бизнес води до всички последици, които са описани в този филм. Искрено се надявам мистър Al Gore да е преувеличил нещата и да не е точно, както го описва, но нещо не ми се вярва. А с оскари или не на кой му пука?... Истината си е неудобна и ако му отнемат оскарите това за мен ще означава, по-скоро, че той е прав и се опитват пак да замажат нещата чрез отхвърляне и оплюване. Не само катализаторите :) газчицата също е по-екологично гориво от бензина, а и излиза доста по-евтино. Може да се замислите и в тази насока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се замислих дали не свършва петрола точно на време :huh: . Един вид надеждата ми е като се изчерпи , да се намали и замърсяването та да се въстанови равновесието .А относно това дали ще караме коли или не .... и дали ще има алтернативни технологии .... лично залагам на това ,че ще има алтернатива ! Алтернатива може би има от доста време , въпросът е дали големите риби замесени с петрола биха позволили тя да излезе на бял свят !

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяяяям филм.Когато Хонда в на4алото на годината излязоха с еко-болида в Формула 1,си казах:Може да ми е любимата марка,но вси4ки там са ЛИЦЕМЕРИ.....строят автомобили и двигатели а пък се правят на еколози.След като изгледах този филм вси4ко ми стана ясно.Гледайте го и вие и ......if you can,buy a hybrid car.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...