Stancho 4 #1 Публикувано 7 Ноември, 2007 От доста време се каня да я напиша тази тема и мисля че е крайно време !Не знам за вас, обаче аз съм много навит да си напрайм една срещичка ако не за друго поне да се запознаем първият и най-голям проблем е че все повече и повече хонди виждам в града, а във форума като гледам имам чувството че от Ямбол хора няма.... най-много 2-3 човека да съм мярнал..та дайте да се преброим колко сме и ако има навити.. ако ще и 5 човека.. аз съм ЗА п.п. и някой да не мисли да се оправдава с времето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #2 Отговорено 8 Ноември, 2007 Ямболските срещи са по-редки но са известни,че като се правят стават като национални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #3 Отговорено 8 Ноември, 2007 Мдаа...Вече сме тримца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #4 Отговорено 8 Ноември, 2007 ами все пак може да видим кои сме по-запалените и да се запознаем аз съм станислав 0898252572 ми е номера и винаги съм навит за едно кафенце с някой фен п.п. ако видите хондичката от аватара с номер У 6980 - тва съм азе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DJDOGI #5 Отговорено 9 Ноември, 2007 ами все пак може да видим кои сме по-запалените и да се запознаем аз съм станислав 0898252572 ми е номера и винаги съм навит за едно кафенце с някой фен п.п. ако видите хондичката от аватара с номер У 6980 - тва съм азеабе аз че недовиждам добре ама на номерати виждам само 0000 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #6 Отговорено 9 Ноември, 2007 ами все пак може да видим кои сме по-запалените и да се запознаем аз съм станислав 0898252572 ми е номера и винаги съм навит за едно кафенце с някой фен п.п. ако видите хондичката от аватара с номер У 6980 - тва съм азеабе аз че недовиждам добре ама на номерати виждам само 0000ФОТОШОПА Е ПРОГРАМА С ВЪЗМОЖНОСТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #7 Отговорено 9 Ноември, 2007 ООО,аз не съм от Ямбол ама съм на близко Я се разберете кога ще е..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #8 Отговорено 9 Ноември, 2007 ами все пак може да видим кои сме по-запалените и да се запознаем аз съм станислав 0898252572 ми е номера и винаги съм навит за едно кафенце с някой фен п.п. ако видите хондичката от аватара с номер У 6980 - тва съм азеабе аз че недовиждам добре ама на номерати виждам само 0000чудех се кво да се излигавя на фотошопа че тва ми дойде на акъла затва съм си написал номера по-гореООО,аз не съм от Ямбол ама съм на близко Я се разберете кога ще е..... колега с теб веднъж се видяхме на ЕКО-то след Лечков Драг РеЙсИНГ хлапак, бяла блуза, надпис хонда пък за среща незнам от вас зависи. както казах аз съм винаги навит да се запозная с някой фен било то по-голям от мен или не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #9 Отговорено 9 Ноември, 2007 Ямболските срещи са по-редки но са известни,че като се правят стават като национални Срещите в този край не са известни с количеството, а с тяхното качество. Мисля, че времето наближава за затвърждаване на аксиомата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #10 Отговорено 10 Ноември, 2007 Ямболските срещи са по-редки но са известни,че като се правят стават като национални Срещите в този край не са известни с количеството, а с тяхното качество. Мисля, че времето наближава за затвърждаване на аксиомата Абсолютно вярно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове