Jump to content
JAZZ

лампа акумулатор

Recommended Posts

Та колеги,колкото и да ми е неудобно ми се иска да ви питам за този мой проблем....Та тази лампа взе да ми присвятка от време на време,а напоследък взе постоянно да си свети.Сипмтомите са идентични с тези на един колега и за да не се повтаряме ще е по-лесно да прочетете неговите.Обаче в неговата тема се спомянава че са четки.Аз отидох при майстор и той ми каза нек'ъв си диоден блок или нещо подобно.Четки не можело да са...Друго не успях да изровя с търсачката за съжаление.Та въпросът ми е колко струва този диоден блок или както там се казва,че да не ме изпържи в цената майстора.Искам поне да съм подготвен да го контрирам ако нещо почне да увърта.уффф,ако не сте ме разбрали довечера като си взема ще ви кажа каква е била точно повредата и колко ми е струвало....И все пак се надявам на някакъв коментар,плиис! :blink: п.с. малко съм напрегнат в момента,та ще ме извинявате ако не съм се изразил правилно.... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах същият проблем като твоят, майсторът който ти е казал че не може да е от четка е глупак и не си разбира от работата ( не че не може да е диодният блок). Моят проблем се оправи с 2 нови четки за около 3 лева цената на двете. Снеми динамото и иди на друг майстор. Ако беше от диодите нямаше да ти присветва преди това а направо щеше да светне постоянно, за мен проблемът е износени четки.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно това се оказа-четки.Ремонта ми струваше 40 лева....Надявам се да не са ме прекарали много.Благодаря ти все пак за мнението.Само незнам как тоя майстор в началото се изказа така за тоя диоден блок....Направо ми се ревеше.Важното е че сега 'сичко е наред.Много ти благодаря ,chopper1969! :huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chopper1969

И да са те прекарали...не е с много. Работата е пипкава и си заслужава парите който са ти взели. :rolleyes:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...