denis 5 #1 Публикувано 5 Ноември, 2007 Вузможно ли е този шум да идва от гумите??Абсолютно ... в зависимост от шарката! Има гуми които доста "вият" и се чува най осезаемо до 60 км ... после заглъхва !Да, но при мен не бих казъл, че изчезва Дано да е от гуми те де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 5 Ноември, 2007 Да, но при мен не бих казъл, че изчезва Дано да е от гуми те деНа 90% ти е от гумите. Не се стряскай. Повечето зимни гуми, са абонирани към произвеждането на такова бучене, малко производители, са съумяли, да ги докарат хем с агресивна и дълбока шарка, хем и да са съвсем безшумни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #3 Отговорено 5 Ноември, 2007 Благодаря, отзивчиви сте както винаги. За сега ще карам така, а ако се увеличи шума ще го мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
steff 0 #4 Отговорено 8 Ноември, 2008 Същия проблем при мен смених гумите със зимни и се появи някакво виене но започва да се чува най-много на 4та и 5та ( от 90 км/ч - 130 км/ч) на 130 вече не го чувам сигурно заради шума на двигателя .. какво може да е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове