Moonchild 18 #1 Публикувано 5 Ноември, 2007 Здравейте, колегиВзех си от колегата falio (мерси!) страшно антикрило с 3ти стоп от 1996 англичанка. Въпроса ми е къде да ми го поставят ? Някакво място в София търся... Закрепването е с 4 болта, но дори и болтовете нямам..Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #2 Отговорено 5 Ноември, 2007 Поставих го. Благодаря, може да изтриете темата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
da6kata 8 #3 Отговорено 5 Ноември, 2007 похвали се, покажи някоя друга снимчица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #4 Отговорено 6 Ноември, 2007 С удоволствие похвали се, покажи някоя друга снимчица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #5 Отговорено 6 Ноември, 2007 Пък и сподели къде го постави и кви пари излезе, нали затова са тия теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #6 Отговорено 7 Ноември, 2007 Вярно Поставих го в Siji tuning - едни пичове на Горубляне, точно на 10 метра преди OMV-то. Беше свързано с пробиването на 5 дупки в Хондьо - 4 за болтовете и 1 за кабела Цялото нещо отне около 40 минути и ми струваше скромните 15 лв Пък и сподели къде го постави и кви пари излезе, нали затова са тия теми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #7 Отговорено 14 Ноември, 2007 По принцип новите крила ги залепят с едно черно лепило като течен асфалт.Ползва се при поставяне на предното стъкло-забравих му името.Държи много зверски.Това с пробиването на дупки е малко свирепо спрямо колата ,но пък е брутално здраво....4 болта са си 4 болта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #8 Отговорено 20 Ноември, 2007 Да, заболя ме сърцето, като дефлорираха Хондьо, но си давах вид на силен... По принцип новите крила ги залепят с едно черно лепило като течен асфалт.Ползва се при поставяне на предното стъкло-забравих му името.Държи много зверски.Това с пробиването на дупки е малко свирепо спрямо колата ,но пък е брутално здраво....4 болта са си 4 болта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #9 Отговорено 21 Ноември, 2007 Аз не бих дал да я надупчат.Това е остарялият начин, описах другия вариант по-горе,но понякога имаме много мерак и желание и в негово име трябват жертви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове