Guest bigkolio #1 Публикувано 5 Ноември, 2007 Под задната седалка Сивика ми 5 ген,има някакъв капак в които има някакви букси.Знае ли някой за какво е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #2 Отговорено 5 Ноември, 2007 Нивомер на горивото!---------------------------Ползвай търсачката, има го дискутирано, пише го във всеки User manual!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 5 Ноември, 2007 Момчета , човека кара 1.3 бензиновата му помпа си е отпред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 5 Ноември, 2007 Момчета , човека кара 1.3 бензиновата му помпа си е отпред.Той каза нивомер... не бензинова помпа, чети преди да коментираш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #5 Отговорено 5 Ноември, 2007 (Редактирано) Той каза нивомер... не бензинова помпа, чети преди да коментираш!Бързаш да критикуваш деа...Много добре си чета даже. Мишо беше писал бензинова помпа както и още едно момче,чието мнение го няма(явно е модерирано). Ще ти разясня,защо моето мнение изведнъж се е оказало не на място: Мишо просто си е редактирал мнението-даже ми прати ЛС да ми каже. П.С. misho непрестанномърморещ **** Group: Moderators Мишо,а честито брат Редактирано 5 Ноември, 2007 от cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #6 Отговорено 5 Ноември, 2007 извинявай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове