Jump to content
крисио

Коледно/Новогодишно Парти

Recommended Posts

Ок бойс ... нормално е да има нетърпеливи/младоците/... затова слагам пак разпределението по къщята .. които отиде преди мен да знае коя е неговата бърлога. Взимате си ключ и газ на печките .. .. и да не осмучете пърцуцата докат се довлечем ! :ph34r:

АЗ , DNL и Маddog + жените -> къща N6

Крис , Ники , Дрейк , Иво + съпруга се разполагат във - вила N8

Драгича , Миамото & брат заемат - вила N7

Пламони , Бенджи и Стамен - вила N10

Мистър Полицай + Съпруга - вила N11

...... Искам да пожелая на всички които пътуват към нас лек път без проблеми ! Полекичка ! Важното днес е да се видиме ! Чакаме ви ! ;)

Чичката ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официалния отговор на Чичка тийм е:И да тръгнете в 14.00 пак ще ви преварим! Само дето ще се наложи да сгазя Х-са.......Ай ..отивам да слагам ските !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя Х е като чичките ( болят го кокалите и едвам мърда ) Ама гледайте поне до вечерта да дойдете да не си казваме наздраве то телефоните :ph34r: Та така значи, преди малко се чух с Ники и се разбрахме в 14 да тръгваме, който друг ще тръгва в 14 да идва горе на стадиона, чакаме 15 мин и тръгвамеА който не дойде с нас ще се видим с него вечерта ;) само дано д аможе да наваксва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги от мен пожелания за безаварийно и МНОГО весело събиране!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ок бойс ... нормално е да има нетърпеливи/младоците/... затова слагам пак разпределението по къщята .. които отиде преди мен да знае коя е неговата бърлога. Взимате си ключ и газ на печките .. .. и да не осмучете пърцуцата докат се довлечем ! ;)

АЗ , DNL и Маddog + жените -> къща N6

Крис , Ники , Дрейк , Иво + съпруга се разполагат във - вила N8

Драгича , Миамото & брат заемат - вила N7

Пламони , Бенджи и Стамен - вила N10

Мистър Полицай + Съпруга - вила N11

...... Искам да пожелая на всички които пътуват към нас лек път без проблеми ! Полекичка ! Важното днес е да се видиме ! Чакаме ви ! :ph34r:

Чичката ...

Гледай на масата да не си ми мноо дале4е...таз вила 7 дале4 ли е от ресторанта ;)

Айде и ние тръгваме ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дааааа,кееееф.Благодаря на хората които ни уважиха,надявам се от сърце да сте си изкарали добре с нас.Времето не беше пречка за лудите... :lol: .Поздрави на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми мога само да кажа Респект!Евала за организацията,за партито и на всички,които се престрашиха да дойдат да се уважим!Въпреки лошото време всичко бе чудесно и съм много доволен!Още веднъж Респект! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото, чичко полицай, да ти кажа че май си забрай метлата....ела я вземи и ще повторим!Аз лично съм недоволен от партито и то конкретно Ивко и Дара..ми то кво е тва бе - ай едно ромче, ай още едно, ай после уиски, ай Дара после налива ракия кат лимонада..ай после бира!!!! Добре че съм корав ...И после ми отмъкнаха селската наденица с праз...умрях си гладен !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,мен лошото време се опита да ме спре на 500м. от купона :lol: ,ама със дружни усилия(бутне) от страна на 5-6 доброжелатели ;) качих баирището.Благодаря още веднъж ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е как -иначе трябваше да ти донесем рикията и салатата в колата и там да караш парцуцата :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми мога само да кажа Респект!Евала за организацията,за партито и на всички,които се престрашиха да дойдат да се уважим!Въпреки лошото време всичко бе чудесно и съм много доволен!Още веднъж Респект! :lol:

Бай Пешо ми взема думите от устата ;), Евала за организацията,посрещането и куп други работи които в момента не се сещам.Браво пичове дано и напред да бъдем все така организирани,весели ЛУДИ и т.н. ЖИВИ И ЗДРАВИ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Перфектна организация,мноо готино местенце,страхотни хондаджии/ки ;) Thanks a lot.Изкам пак :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото, чичко полицай, да ти кажа че май си забрай метлата....ела я вземи и ще повторим!Аз лично съм недоволен от партито и то конкретно Ивко и Дара..ми то кво е тва бе - ай едно ромче, ай още едно, ай после уиски, ай Дара после налива ракия кат лимонада..ай после бира!!!! Добре че съм корав ...И после ми отмъкнаха селската наденица с праз...умрях си гладен !

На 20 съм на фирмен банкет на същото място, тъй че обещавам да ти донеса една наденичка с праз като компенсация за загубената!!!:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От всички сбирки на които съм бил тази беше най-добре организираната.Респект към Заралии :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

беше супер.само че много кратко.това му беше единствения кусур

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Беше страхотно замислено и организирано ...Останах очарован от мястото и партито....Евалата на рейсъра че успя да уреди бунгалце .....мерси батка ......лудото пътуване си заслужаваше :lol:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Б Р А В О О О О О О О О О О !!!!Супер сте фенове!! Радвам се, че е станал купон!! А как съжалявам, че не можах да дойда.. :P:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Време е да споделя моите усещания ! В началото идеята беше много проста ... парти за празниците на Фен-клуб СЗ ,ако може да се нарече така !В последствие се оказа че идеята е осъществима с малко повече желание от моя страна и подкрепа от ДНЛ и Конова/обичам ви/ !В реалност ... уникални хора в уникално готино време на уникално място !Резултат ... няколко неусетно "превъртени" часове на кеф и позитивност !Благодаря на всички приятели/така ви чувствам/ .. за това че бяхте гости на скромното ни парти !Радвам се че съм успял да допринеса за удоволствието на 20 и кусур човека !Ваш Фен !Рацера ........ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотни сте само мога да съжелявам, че не успях да дойда:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т.шака на страна може да направим някакво повторение примерно Трифон зарезан :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shkarcheto

Да бяхте казали от Варна,4е ще ходите,щях да дойда и аз,а се отказах,щото не ми се пътуваше сам. Жалко....,а за лятната няма да сам в БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бяхте казали от Варна,4е ще ходите,щях да дойда и аз,а се отказах,щото не ми се пътуваше сам. Жалко....,а за лятната няма да сам в БГ.

Колега ако си следил темата 6те6е да види6 4е от Варна се записахме 4-ма :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драги4 не съм я следил щото се прибрах преди 5 дни в БГ,карай утре ще се видим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Абе задава се некъв "Трифон" .. февруари ...та да видим ... кво ше стане ! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе задава се некъв "Трифон" .. февруари ...та да видим ... кво ше стане ! :rolleyes:

Действай от по-рано,че да има места.То много желаещи :rolleyes:п.с. И да си носите вериги :thumbs1: Аз съм с Прелюда и даже с летни гуми ще се изкача.... :thumbs2: ...доказано!Таргите с вериги!!!:P Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мили Колеги ... трябва да ви уведомя че "спряганото" зарезанско парти отпада ... поради най-различни причини , които няма смисъл да изтъквам !Съжалявам ... доста хора се надяваха ..вкл и аз ! Не ме гонете от сектата ! Поздрави ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;);) ;) Редактирано от policeman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом човека дето организира Коледното казва че няма,значи няма.Нищо,може за Гергьовден да има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...