Jump to content
крисио

Коледно/Новогодишно Парти

Recommended Posts

Guest Mandylion

Аз още зелена във форума, но идеята за с. Ягода е страхотна и искам да се присъединя ако още има места. Двама сме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Сори ... но доста си закъсняла за включване ! Дори и Михо е под въпрос ! Ресторанта е с капацитет , който вече надвишаваме , така че сега е момента да кажа ... НЯМА ПОВЕЧЕ МЕСТА ! Догодина пак ! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако мине да ме земе някой :cool: :cool: ...и аз бих дошъл....но уви :cool:

И аз бих те взел ама сам само с две места :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей и в ресторанта ли няма ве4е места е брат?? ми нии дето ша идваме само за пиенето :cool:

За ресторанта ше дам отговор на всички "приходящи" фенове ... след като занеса менюто и уточня бройката на столовете ! Както споменах ше има и друга група с която си делим на две помещението/на две нива е/ ... така че не се ангажирам с отговор за момента ! Такъв ше има след 10.12 ! Не искам някой да дойде и да нема място ! Така че минавате в позиция "awaiting" !Ваш Роуди ! :cool: п.п....Пламони ... кинтосах се пич ! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще намина да ви видя в неделя, че мойта ще работи съботата, а за кръчмата може да си носим 2 стола, това не е проблем. Само леко с алкохола, та да станете преди обед :) И весело изкарване !!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятно изкарване ви желая ... и внимавайте да не станете всички на дядо мразовци :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори ... но доста си закъсняла за включване ! Дори и Михо е под въпрос ! Ресторанта е с капацитет , който вече надвишаваме , така че сега е момента да кажа ... НЯМА ПОВЕЧЕ МЕСТА ! Догодина пак ! :)

Лош Роуди брей! Тъкмо се замислих и аз да позасиля турбо групата ама ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз май ще доведа Пловдивската бригада в неделя, така че ако и турбо-групата дойде от север, ще стане интересно ;) ся пускам нова тема по въпроса....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е лош той .. ми вие дремете ! Дата на темата : Nov 5 2007, 02:02 PM... преди един месец ! ;)

И първоначалната идея беше да се съберем нашия скромен клуб .... в последствие нещата станаха

по-мащабни в което няма нищо лошо/даже се кефя мноо/... така че камъните не ги метайте у мойта градина ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа ! Все още немам инфо за менюто на Пламони , Стамен и Бенджи ! Всички останали симпатяги си избраха по нещо !Не че е задължително ... но ако не си изберете поне по една салата и някво мезе ... може и да почакате бая на място .. !Само предупреждавам ... не ви пресирам изобщо ! Гледам да отстраним поне дребните "завъртулки" ... шото си спомням на Жребчево ... кво висене падаше докато ни обслужи някой ! И стягайте се че наближава момента на славата ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа ! Все още немам инфо за менюто на Пламони , Стамен и Бенджи ! Всички останали симпатяги си избраха по нещо !Не че е задължително ... но ако не си изберете поне по една салата и някво мезе ... може и да почакате бая на място .. !Само предупреждавам ... не ви пресирам изобщо ! Гледам да отстраним поне дребните "завъртулки" ... шото си спомням на Жребчево ... кво висене падаше докато ни обслужи някой ! И стягайте се че наближава момента на славата ! ;)

От името на тримата поръчвам,шопски салати,ракии,и там последният път ядох нещо като свинска кавърма или нещо подобно(всичко по 3).Не бях много подробен ама за смаетка на това няма да съм претенциозен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Ок приема се поръчката ... аве ся се сети'ф че Емкоооо .... ми ти кво ше папкаш ве ... дай некви манжички ! ;) Тик-так-тик-так ... чувате ли как минава времето.....и наближават емоциите !! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фенове за съжаление :lol: и последната ми надежда да се включа поне за ресторанта се изпари - 15 освен работен ден, ще бъде и вечерта на фирмения коледен купон..., така че очаквам тези дето няма да спят и ще лудеят след сбирката в Космото... А аз ще галедам да се включа за шкембе-чорбата в неделя :lol:;) , че май сериозна срещичка се заформя !!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То верно ше се направиме на космонавти ... ама чак до Космо-то едва ли при положение ,че ше има и афтър-парти !А за чорбата по-рано от обяд едва ли ше намериш некой ... чух че мноо лоша пърцуца е приготвена от Чичка-тиим ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви видим чичка теам, само да не останем накрая само "самотник теам"А за туй афтер парти Иво земи си досковете че тея песни от на преди чичка теам времето ( особенно стила ) не са ми много ясни :hondarulez: не че не ги слушам де :P ама за всеки случай зимай там кот имаш. аз сам заредил здраво с нашенско :PТо верно не останало има няма 7 дена :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чичка тийм държи фронта....и пърцуцата... :hondarulez: .И аз съм на бач в събота,ще се появим след работа.

Ооооооооффффффф.......ай моля ти се изненадай ме най после с нещо!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купоня идеее ... тик-так.... днес с М-р ДНЛ заръчахме манджичките ... стягайте куфарите Варна .. София ... Ямбол ...Плевен дъ'ге ! :) Стара Загора ви очаква ... кат незадоволена мома ... оргазъм ! :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сняг се задава!Как ще газя Балкана .........бали мааму :) Ма за купона съм там! :):hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сняг се задава!Как ще газя Балкана .........бали мааму :huh: Ма за купона съм там! :dry::blink:

...Точно теб не вярвам да те уплаши снега ! :|

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде стига стига сте се ваикали,не вярвам някои да се уплаши от времето,а пък си е и тръпка да караш в лошо време :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекса от сняг се не плаши! :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекса от сняг се не плаши! :ranting:

А пък рекс и болен мозък в комбинация........... :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно ! Аве нещо Емко не се обажда ... автобуса дали ше доплава до лехите с ягодки ! :confused::ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауе ей! И батко иска да гази ягоди!Очаквайте включване по СМС от белгийските бирени полета и се надявам да оставите някоя ягодка непогазена да има и за напролет :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно ! Аве нещо Емко не се обажда ... автобуса дали ше доплава до лехите с ягодки ! ;);)

Поради голямата прътност на празниците през този период, аз до последно ще съм витаещ из форума. В 99-тата минута може и да мина през автогарата да запаля автобуса ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве,а щайги за ягодки да носим ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Ако ми позволите една малка поправка Мосю Даниел ... Дрейк е в първото чакало ... :) ...и ако някой има зор за мен ...call me on: 0899 461 961 ...и все пак 16 не е ли много късно ве браат .. аз мислех че ше забием кола към 12 за обеден тост ! :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz

Много е късно това, незнам за вас, но смятам знаете че за мен е важно да има неква самодейност преди масата, така де. В комплекса от кога приемат гостите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да не затворят проходите,ако затворят слънчев бряг прохода ще се върна и ще пробвам през айтоския, че си е...о мамата с тоя сняг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ве, аз съм в първото от 3 дена почивам и се нагласям психически и физически :) А и наистина мис е струва малко късничко 16 часа, дйто поне 15 да е :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Твойто предложение какво е мосю Дрейк ?? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако питате мене още в 14 ще съм на стадионащото времето е студено -пък и да се съберем по светло да обсъдим кошниците щото в неделя я камилата я камиларя :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се уговорих вече с Дидо за 16 .. шото и двамата сме със сликовете и ше си правим компания в боксуването ! :P

Нооо това не ви пречи , които иска да излита по-рано ! Така че чичките тръгват в 16 ... а работягите може да се разберат за по-късен час !

Другите градове нема ли да обадят некво инфо за кацане ... ориентировъчно ?! :P

"Тихо се сипе първият сняг,

галено щипе бузките пак.

Иде на Ягодките един фън

Снежко затрупа всичко навън."

;):zen::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако питате мене още в 14 ще съм на стадионащото времето е студено -пък и да се съберем по светло да обсъдим кошниците щото в неделя я камилата я камиларя :lol:

Значи Ники и аз съм навит за 14 часа начален час за излитане. Още някой?Другите от самотник тийм. Ей Краска не се спотайвай, днеска те видях, сложил си зимните гуми. Редактирано от ivoboy_stz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зопочнахме да се събираме ямболската и плевенската бригада и да оттренирваме за утре вечер :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа ... ми тогаа нашта маса поздравяя вашта !! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре сутрин живот и здраве потеглям младежи,пък квото е рекъл господ ,дано всичко да е ок.Пожелавам на всички лек път и умната по перфектно изчистените БГ пътища.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как ве :ph34r:14 викам аз да излитаме, те чичка теам нали ги знаете ще дойдат по късно ( все пак възраста си указва думата )така че аз съм за 14 ако има други да казват, да се събираме и да ходим да подгряваме ;)А иначе този снежец много ме зарадва, отдавна не си бях правил дрифт но тази вечер просто от всичко по много, жалко че не беше доволно навалял но и със леда и малко сняг се задоволих ;)Та така, аз утре ставам по-раничко към 12 да кажем и чета. Ако има хора за 14 и аз съм с тях ако не... еми ще изчакам чичките ко да се прави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как ве :ph34r:14 викам аз да излитаме, те чичка теам нали ги знаете ще дойдат по късно ( все пак възраста си указва думата )така че аз съм за 14 ако има други да казват, да се събираме и да ходим да подгряваме ;)А иначе този снежец много ме зарадва, отдавна не си бях правил дрифт но тази вечер просто от всичко по много, жалко че не беше доволно навалял но и със леда и малко сняг се задоволих ;)Та така, аз утре ставам по-раничко към 12 да кажем и чета. Ако има хора за 14 и аз съм с тях ако не... еми ще изчакам чичките ко да се прави ;)

Значи аз съм също за 14 часа, твърдо като твърдия алкохол който ще нося ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...