Jump to content
mantro

Проблем задно окачване

Recommended Posts

Здравейте надявам се тука да ми помогнете виждам че има доста разбиратели на автомобил хонда. Купих си преди 4 месеца хонда сивик 96г. хечбек 1.5 витек и имам следниа проблем като карам по дупки или павета имам едно по скърцване и потракване от зад обаче забелязах като вали и е мокро времето го няма това нещо или от зад ако стои човек сякаш пак не се чува . Ходих на сервиз и там ми казаха че и няма нищо сичко си е било както трябва. Някои имал ли е такав проблем споделете моля . Благодаря предварително :lol::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здрасти колега аз имам същата кола - и при мен е така - но тампоните ми са закъсани-става въпрос за големите-и моята така поскръцва-това не е проблем карай и се кефидоста неща има описани тук по тая тема за задните тампони-използвай търсачката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам, на мен ми казаха, че ако тези тампони са зле и се скъсат в движение ще стане мазало, за кво "кефене" иде реч?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами те немогат да се скъсат просто така изведнъж както си караш-освен ако не караш в ръчка нон стоп - да въртиш да опъваш ръчни по завоите и т.н.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mantro

Еми аз тия дни ходих на сервиз и ми казаха че имам изтарвал амортисъор защото имам и едно по тракване като има не равности по пътя доста си трака или хлопа не знам как да го кажа и си скърца аи като мина през някоя малка дупка бие на тъпо не знам дали това е нормално за тази кола и не знам мисля да сменям амортисъори и тампони някои може ли да ми каже някакви цени . Благодаря :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...