Jump to content
dj_alex_

Въпрос за фаровете!

Recommended Posts

Колеги искам да попитам тези , който са си сложили на хондичките от този тип фарове - Доволни ли са от ефекта? Как се променя видимостта през нощта ( по-добре или по-зле)? Каква е разликата между белите и черните Ангелски очи, освен във визията? Качествени ли са или изгарят? И последно, защо някой който веднъж сложи тези красавици ще иска да ги прдава? :lol: Доста въпросчета, но мисля, че и други хора си ги задават :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами на мен също ще ми е полезно да чуя 2-3 мнения ,защото и аз ще взимам такива.Лично аз съм чувал ,че светят доста по-добре от сток-овите.По форума само 1-2ма гледам са се оплакали от тях (дефекти явно).А причините човек да си продава фаровете могат да са много.Ти на каква цена си намерил?ПП изобщо има ли разлика м-у белите и черните :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фаровете са добри,особено черните.Светят страхотно и визията на колата се променя коренно :lol: За изгаряне на диода ако питаш,има го и това явление.Неприятно е, но е поправимо.За мен си заслужават парите.Аз имам и на двете Хонди,сега чакам и за купето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги и аз съм с такива много съм доволен,стига да си ги настроите както трябва.Моите сам ги направил даже като дам на далги да светват и късите ефекта е много добър а за тезе фарове има ли от те зи крушки осрам+50%

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov
:blink: Отскоро и аз се барнах в такива фарчета.Много съм доволен.Черни са и колата е черна.Направо от :Пълна прамяна;пасти да ядат ;) ;) ;) ;) ;):) :) ;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...