Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, имам следния проблем...На празен ход от към двигателя на Хондичката ми се чува някакъв странен шум, наподобяващ на"къркорене", все едно нещо се търка някъде.Когато се подаде газ, този шум почти изчезва или преминава в леко виене.Дайте идея от какво може да е?Сменил съм всички ремъци, ролки и пак се чува...Даже с един майстор пробвахме да я запалим без пистовите ремъци, но шумът пак си го има ?????Другото ми питане е... Когато минавам през т.нар."спящи полицаи" се чува доста силно скърцане и отзад и от пред ????

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега едва ли по това описание на проблема ти някой ще може да ти даде точен съвет.Отиди в сервиз- аз ти препоръчвам сервиза на Омбре. Успех и като разбереш от какво е да пишеш.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поскръчването отпред и отзад като скачаш на дигите може да е от амортесиори маншони шарнири отиди в някои сирвиз там ще разбереш от кое точно е шначе аз имам такав провлем с кормилото понякога скарца адски гадно на завоите правиго от време на време в форума прочетох че било нормално за сивиците да поскрасвът зимно време но....мисля дя мина през един мой пазнат автотехник да хвърли все пак едно учо като намеря време да отида де и ще пиша да споделя за проблема все пак смисъла на форума е да си помагаме в разрешаването на проблеми по таратайките :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...