Jump to content

BALKY

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно BALKY

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 22.12.1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Място
    SOFIA
  1. Здравейте, моля да ми кажете някой майстор за отстраняване на люспи от стъкло.Ходих на застраховател, но от там ми искат проформа-оферта за да ми одобрят цената и съответно да ми я изплатят.Говорих с няколко такива майстори, но те казаха че не може ли да ми издават оферти и фактури.Моля ако някой знае нека ми пише или да ми звънне на 0882203121.
  2. Здравейте, карам Хонда Акорд 1996год. която купих миналото лято.До сега не съм сменял нишо по нея( само задължителните масла,филтри,ремъци, накладки), но вече май дойде време да се сменят някой неща....Искам да попитам, някой дали на скоро е сменял нещо по окачването, защото сега като свърши зимата мойта колица започна да притраква тук там....Кажете някой читав сервиз и магазин за резервни части за да почна лека полека да я пооправям колицата.Най неприятното е,че когато минавам на "спящи полицай" или по неравности се чува едно доста зловещо "скърцане".Говорих с един познат майстор и той ми каза,че това било от втулки на стабилизиращите щанги, но искам да я прегледа някой който разбира повече от "хонди".Другото ми питане е отностно накладки?Сменях накладки преди около 1000 километра, но вече започнаха да скърцат и свирят при спиране.Интересното е, че не винаги свирят при спиране....Има нещо друго много много странно????Когато съм спрял на наклон и отпусна спирачката, колата тръгвайки назад се чува едно странно прижулване(скърцане), което после изчезва??????Ще съм благодарен да ми дадете някакви идеи )))))))))))))))))
  3. Знае ли някой, колко е стандартната "дълбочина на джантата" за Honda Accord 1800,97god. ? Предлагат ми едни джанти и ме питат за този параметър "ЕТ=?", а пък не ми се разправя да свалям джантата за да я меря..
  4. Здравейте,при мен проблема май се оказа,че е от "моторчето за празен ход".Ходих при едни познати, нещо го "човъркаха" и след 10-ина километра каране започна леко полека да изчезва проблема с падането на оборотите и гасненето.За сега не смея да се хваля, но като че ли проблема изчезна напълно...
  5. Здравейте,има логика в това което го казва "колегата", че може да е от акумулатора...И при мен е стояла няколко дни на отворени врати, но тия от сервиза твърдят,че акумулатора е бил откачен за да не станело "късо" към компютъра когато оправят ламарините на вратите.Но ако проблема ми е от акумулатора, няма ли да има проблем и със паленето? Колата си пали много добре, проблема е после когато работи на ниски обороти.Незнам, още ми е в сервиза .Чакам някакви декоративни лайсни, все едно пристигат от Луната ??????
  6. Здравейте, може би съм ви позаблудил ...Проблема не е само при натискане на спирачка.Просто когато се движиш и намаляваш скоростта, оборотите падат и не могат да се възстановят в нормални граници и колата гасне.Гасненето го има и на празен ход.Ако подадеш газ и отпуснеш, пак се получава същото, падат оборотите и не могат да се възстановят(800-900) и гасне.
  7. Здравейте, появи ми се следният проблем на колата..При запален(загрял нормално)двигател на празен ход, при подаване на газ се вдигат нормално оборотите, но когато се отпусне газта те падат рязко надолу и не могат да се възстановят в нормалните граници(800-900) и двигателя загасва.При каране си работи нормално, но когато се натисне спирачка за да се намали или спре, оборотите падат и двигателя гасне.Записах си час за диагностика, но ми е интересно от какво може да се получава този проблем.Имате ли идея, дали в компютъра на автомобила се пази някаква информация за самият автомобил.Питам защото колата ми беше на сервиз за съвсем други неща ( бояджийски) и си работеше нормално, а когато отидох да си я взема се появи този проблем.Не мога да обвинявам никого, защото не мога да докажа, че в сервиза са ми сменили нещо по колата, както и от сервиза отричат да са пипали нещо ... ФАКТ е , че колата ми работеше нормално преди да я закарам в този сервиз ((((((((((((Но не дай си боже пък да се окаже,че са пипали... ще има да се "разнасяме" ....Благодаря предварително за идеите .
  8. BALKY

    ЗИМНИ ГУМИ

    Здравейте, имали някой с HONDA_Accord , койтоскоро да е купувал зимни гуми?Трябва да купувам и искам съвет кое най-подходящо като ЦЕНА_КАЧЕСТВО.По принцип нямам възможност да отделя пари за много скъпи гуми ((Предлагат ми DEBICA_105лв. или TIGRA_95лв.Имате ли наблюдения, за тези гуми?Дайте идея )
  9. Здравейте, имам следния проблем...На празен ход от към двигателя на Хондичката ми се чува някакъв странен шум, наподобяващ на"къркорене", все едно нещо се търка някъде.Когато се подаде газ, този шум почти изчезва или преминава в леко виене.Дайте идея от какво може да е?Сменил съм всички ремъци, ролки и пак се чува...Даже с един майстор пробвахме да я запалим без пистовите ремъци, но шумът пак си го има ?????Другото ми питане е... Когато минавам през т.нар."спящи полицаи" се чува доста силно скърцане и отзад и от пред ????
  10. Здравейте, карам HONDA ACCORD 96/1800i и искам да попитам знеа ли някой точните размери на двата ремъка? Поне си мисля,че са два....Понеже трябва да ги сменям и приятели ми намериха някакви белгийски ремъци и ролки на далавера, а искам да съм сигурен че са точно тези който ми трябват .
×
×
  • Създай нов...