Sonse 1 #1 Публикувано 30 Октомври, 2007 Не ми се дават толкова пари за оригиналния подлакътник, пък и имам един от ментетата.Само, че това менте има тъпо закрепване. Ломаринките са много слабички а и пластмасата зад ръчната не е особенно здрава и надеждна.Въпроса ми е, някой който е "инсталирал" такова барче "подлакътник" да сподели, как го е закрепил и да постави снимки.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #2 Отговорено 30 Октомври, 2007 Никой ли не си е слагал подлакътник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 31 Октомври, 2007 От известно време мисля и Аз как да си изработя такъв подлакътник защото и на мен не ми харесват ментетата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #4 Отговорено 1 Ноември, 2007 (Редактирано) Ако измислш нещо, моля те, сподели !!! Редактирано 1 Ноември, 2007 от Sonse Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dj_freak 38 #5 Отговорено 1 Ноември, 2007 Не си играйте момчета купете си знам какво говоря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lud fen 0 #6 Отговорено 1 Ноември, 2007 аз имам такъв и не е чак толкова зле даже цвета си пасва на салонасамо се наложи да му подрежа ламаринките и нови дупки да направя щото с оригиналните много висок ми идваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sonse 1 #7 Отговорено 2 Ноември, 2007 Постнете снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове