Jump to content
-=Гиби=-

Колко сме

Колко сме  

46 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Ето да се гласува да се разбере колко сме :plane: По вотовете ще се преброим, надявам се това да не се повтаря защото до колкото прегледах няма други такива

Редактирано от Civic1.6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е всеки да вотне "аз" и по броя на вотовете ще разберем колко хора сме фенове на сайта и марката като цялоП.П. моля без спам като "?" :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъъъ.... :plane:

"We have 4029 registered members"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз се надявах че това ще е нещо забавно но явно не съм познал :plane: П.П. 4000 да ама колко са тези дет продължават

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаххах не бях отговарял на въпрос от типа колко сме ... с АЗ хахахаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

покрай изборите някои хора не са на себе си :plane::):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такъв екземпляр нема ! :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето да се гласува да се разбере колко сме :plane: По вотовете ще се преброим, надявам се това да не се повтаря защото до колкото прегледах няма други такива

Ти няма ли да си ляга6 бе,дай си малко по4ивка моля ти се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти няма ли да си ляга6 бе,дай си малко по4ивка моля ти се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баа ко стаа ве тва не е ли офф топик ве, май за простотии беше или аз се лъжа добре, моля някой да изтрие темата. Една анкета не съм видял откак съм в този фодум :plane: Добре поне като не ми одобрявате темата искам хората с хонда сивик да си дадат гласа за генеразциите ето линк http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15267 . Искам гласове щото тва наистина ме интересува

Редактирано от Civic1.6

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баа ко стаа ве тва не е ли офф топик ве, май за простотии беше или аз се лъжа добре, моля някой да изтрие темата. Една анкета не съм видял откак съм в този фодум :plane:

ми ти си от вчера :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Civic1.6

Е все пак доста съм разгледал горе долу към 8 часа съм инвестирал в разходки из сайтчето :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Баа ко стаа ве тва не е ли офф топик ве, май за простотии беше или аз се лъжа добре, моля някой да изтрие темата. Една анкета не съм видял откак съм в този фодум :plane: Добре поне като не ми одобрявате темата искам хората с хонда сивик да си дадат гласа за генеразциите ето линк http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15267 . Искам гласове щото тва наистина ме интересува

колега ти някаф рекорд ли гониш с тез 40 поста за 1 ден :) я сметни кво ще стане ако 2000 регистрирани решат да пишат всеки ден по 40 мнения? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

колега ти някаф рекорд ли гониш с тез 40 поста за 1 ден :plane: я сметни кво ще стане ако 2000 регистрирани решат да пишат всеки ден по 40 мнения? :)

Явно е някаква ново явление - човека енциклопедия - интересуват го тези неща .. :) Инак и аз се учудих от тази хиперактивност: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15267

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре съжалявам за тези от време на време безсмислени теми просто сум нов във форума и ми е интересно, няма се повтори :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Garrett
:):P:P:):cool: фен съм ти! за един ден изписа колкото аз за почти 4 години :) при положение, че съм се активизирал напоследък основно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кво го разпъвате момчето бе?нали се питате колко ли сме тези които редовно влизат?ами ето идеята е хубава сега ще се види колко са редовните :);) не е толкоз трудно да се натисне едно бутонче,по трудно е да се напишат 10000 коментара... :):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...